Spesialtilbud på flyvninger fra Zonguldak flyplass (ONQ)

Direkteflyvninger til 3 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Zonguldak flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IST Arnavutköy

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
DUS Düsseldorf
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 35m Vis pris
DTM Dortmund
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 30m Vis pris

Zonguldak flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Zonguldak flyplass
Flyplass (IATA) kode ONQ
By Zonguldak
Land Turkey (TR)
Fullstendig plassering Zonguldak flyplass
Breddegrad 41.506545
Lengdegrad 32.090592
Nettsted Zonguldakhavaalani.com
Vis på kart Google maps

Zonguldak flyplassfasiliteter og tjenester

Zonguldak flyplass, som ligger i byen Zonguldak i Tyrkia, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for sine passasjerer. Enten du reiser fra eller ankommer Zonguldak lufthavn, kan du forvente en komfortabel og praktisk reise.

Terminal og innsjekking

Flyplassens terminalbygning er designet for å møte behovene til både innenlandske og internasjonale reisende. Den har romslige venteområder, komfortable sitteplasser og moderne fasiliteter. Innsjekkingsprosessen er strømlinjeformet og effektiv, og sikrer minimale ventetider for ombordstigningsprosedyrer.

Transport

Zonguldak flyplass er godt forbundet med byen og områdene rundt, og tilbyr ulike transportalternativer for passasjerer. Disse inkluderer:

  • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen for å ta passasjerer til de ønskede destinasjonene.
  • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer har fasiliteter på flyplassen, slik at besøkende kan leie et kjøretøy og utforske regionen i sitt eget tempo.
  • Offentlig transport: Lokale busser kjører med jevne mellomrom, og gir et rimelig transportmiddel til og fra flyplassen.

Bespisning og shopping

For de som trenger forfriskninger eller ønsker å hengi seg til litt detaljhandel, tilbyr Zonguldak flyplass en rekke spisesteder og shoppingmuligheter. Passasjerer kan nyte deilige måltider eller ta en rask matbit på flyplassens kafeer og restauranter. I tillegg er forskjellige butikker og boutiquer tilgjengelige som tilbyr et utvalg av lokale produkter, suvenirer og reisenødvendigheter.

Wi-Fi og tilkobling

Hold kontakten gjennom hele reisen med flyplassens gratis Wi-Fi-tjeneste. Passasjerer kan få tilgang til høyhastighetsinternett for å surfe på nettet, sjekke e-post eller holde kontakten med venner og familie.

Flyplassassistanse

Zonguldak lufthavn sørger for at behovene til alle passasjerer dekkes, inkludert bevegelseshemmede eller spesielle behov for bistand. Flyplassen tilbyr tilgjengelige fasiliteter, inkludert ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser, for å sikre en jevn reiseopplevelse for alle.

Fasiliteter for barn

Å reise med barn kan ofte være utfordrende, men Zonguldak flyplass har som mål å gjøre det så komfortabelt som mulig. Flyplassen har familievennlige fasiliteter, for eksempel rom for babypleie og lekeområder, slik at foreldre kan ivareta barnets behov og holde dem underholdt.


Sıkça Sorulan Sorular

Zonguldak flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Zonguldak flyplass belirlenmiş IATA kodu ONQ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Zonguldak flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 35m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Dusseldorf International Airport (DUS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Zonguldak flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Zonguldak flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Turkish Airlines, SunExpres ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Zonguldak şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Zonguldak şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Zonguldak flyplass (ONQ) tercih ederler.

Zonguldak yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella