Flygninger som går fra Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn (CGO)

Non-stop flyvninger til 96 destinasjoner via 44 forskjellige flyselskaper

Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode CGO
By Zhengzhou
Land China (CN)
Fullstendig plassering Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn
Breddegrad 34.525341
Lengdegrad 113.846156
Nettsted Zzairport.com
Vis på kart Google maps
Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn
Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn
Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn
Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn
Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn
Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn

Zhengzhou Xinzheng International Airport fasiliteter og tjenester

Ligger i hovedstaden i Henan-provinsen, er Zhengzhou Xinzheng International Airport et travelt transportknutepunkt som tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for sine passasjerer. Enten du besøker Zhengzhou for forretninger eller fornøyelser, har flyplassen alt du trenger for å sikre en sømløs og komfortabel reiseopplevelse.

Fasiliteter

 • Terminaler:

  Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn har to terminaler, terminal 1 og terminal 2, som begge er godt utstyrt for å håndtere innenlands- og utenlandsflyvninger. Disse moderne terminalene gir god plass, komfortable sitteplasser og tydelig skilting for enkel navigering.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan unne seg en rekke shopping- og spisesteder tilgjengelig på flyplassen. Fra avgiftsfrie butikker som tilbyr et bredt utvalg av luksusmerker til lokale butikker som viser frem tradisjonelt Henan-håndverk, det er noe for enhver smak. Tallrike restauranter og kafeer serverer ulike smaker, og serverer både lokal og internasjonal mat.
 • Lounge: For de som søker et mer eksklusivt og rolig miljø, tilbyr Xinzheng International Airport salonger som gir en rekke fasiliteter som komfortable sitteplasser, gratis snacks og drikkevarer, samt Wi-Fi og ladeuttak.
 • Forretningsfasiliteter: Flyplassen forstår behovene til forretningsreisende og tilbyr toppmoderne forretningssentre med fasiliteter inkludert møterom, faksmaskiner og høyhastighetsinternett. Disse fasilitetene gjør det enkelt for passasjerer å drive forretninger mens de er på farten.
 • Barnefasiliteter: Familier som reiser med små barn vil sette pris på flyplassens barnepass, dedikerte lekeområder og familie -vennlige fasiliteter tilgjengelig for å sikre en stressfri reise for foreldre og en morsom opplevelse for de minste.
 • Tilgjengelighet: Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn prioriterer tilgjengelighet for passasjerer med redusert mobilitet. Flyplassen er utstyrt med ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser for å lette smidig navigering for personer med nedsatt funksjonsevne.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan finne flyinformasjon i sanntid som vises i terminalene og på digitale skjermer, og sørger for at de holdes godt informert om eventuelle oppdateringer eller endringer i flyreisen.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr en rekke bagasjetjenester, inkludert bagasjeoppbevaring, traller og praktiske selvbetjente innsjekkingskiosker. I tillegg er det dedikerte medarbeidere tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med alle bagasjerelaterte forespørsler.
 • Transport: Zhengzhou Xinzheng International Airport tilbyr ulike transportalternativer for å sikre at passasjerer enkelt kan nå sine destinasjoner. Disse inkluderer taxi- og bilutleietjenester, samt offentlig transport som busser og metrolinjer.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle en medisinsk nødsituasjon har flyplassen medisinske fasiliteter med profesjonelt personale tilgjengelig 24/7. Passasjerer kan få medisinsk hjelp eller assistanse, for å sikre deres velvære under hele reisen.
 • Wi-Fi: Xinzheng International Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang på hele terminalene, slik at passasjerene kan holde kontakten og få mest mulig ut av ventetiden.
 • Valutaveksling: Reisende kan enkelt veksle valuta ved flyplassens valutavekslingsskranker, for å sikre at de har de nødvendige midlene til sine tid i Zhengzhou.

Med sine førsteklasses fasiliteter og omfattende tjenester, er Zhengzhou Xinzheng International Airport forpliktet til å gi en hyggelig og komfortabel opplevelse for alle passasjerer. Enten du ankommer eller drar, er flyplassens fasiliteter og tjenester designet for å imøtekomme alle dine behov, noe som gjør den til en viktig inngangsport til den pulserende byen Zhengzhou og utover.


Sıkça Sorulan Sorular

Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CGO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn ile Juba International Airport (JUB) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 14h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 44 taşıyıcı, Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında China Southern Airlines, Shenzhen Airlines, West Air (China), Lucky Air, Hainan Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Zhengzhou şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Zhengzhou şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn (CGO) tercih edilen seçenektir.

Zhengzhou çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Zhengzhou civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Zhengzhou Xinzheng internasjonale lufthavn (CGO)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella