Direktefly fra Zaporizhzhia internasjonale flyplass (OZH)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Zaporizhzhia internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IST Arnavutköy

1 flyvninger per dag

1t 28m Vis pris

Zaporizhzhia internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Zaporizhzhia internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode OZH
By Zaporozhye
Land Ukraine (UA)
Fullstendig plassering Zaporizhzhia internasjonale flyplass
Breddegrad 47.873317
Lengdegrad 35.301958
Nettsted Avia.zp.ua
Vis på kart Google maps

Zaporizhzhia International Airport Facilities and Services

Zaporizhzhia International Airport, som ligger i det sørøstlige Ukraina, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for passasjerene. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, har Zaporizhzhia internasjonale lufthavn som mål å møte alle dine reisebehov.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning med romslig og komfortable venteområder. Den har kapasitet til å håndtere et betydelig antall passasjerer og samtidig opprettholde en koselig atmosfære.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan nyte en rekke utsalgssteder som tilbyr avgiftsfri shopping, suvenirer, bøker og mer. Det er også praktiske butikker for alle reisebehov i siste liten.
 • Restauranter og kafeer: Flyplassen har flere restauranter og kafeer som passer til forskjellige smaker og preferanser. Reisende kan ta en rask matbit eller nyte et deilig måltid før flyturen.
 • Lounge: For passasjerer som leter etter ekstra komfort og privatliv, tilbyr Zaporizhzhia International Airport salonger hvor de kan slappe av, jobbe eller nyte gratis forfriskninger.
 • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan ordne transport ved ankomst eller avreise.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr sikre og godt vedlikeholdte parkeringsplasser, som sikrer at reisende trygt kan forlate kjøretøyet mens de er på tur.
 • Gratis Wi-Fi: For å holde kontakten tilbyr Zaporizhzhia internasjonale lufthavn gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester for å håndtere eventuelle økonomiske behov.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har et medisinsk senter utstyrt for å håndtere eventuelle mindre medisinske nødsituasjoner eller gi generell helsehjelp.

Tjenester

 • Informasjonsskranke: Bemannet med kunnskapsrikt personell, er informasjonsskranken tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål angående flyreiser, tjenester eller fasiliteter.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr innpakning og oppbevaring av bagasje, noe som sikrer sikkerheten og sikkerheten til personlige eiendeler.
 • Tapt og funnet: Hvis noen gjenstander blir borte eller blir borte under reisen, kan passasjerene rapporter tapet på det dedikerte senteret for tapt og funnet.
 • Spesiell assistanse: Zaporizhzhia internasjonale lufthavn tilbyr tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesifikke behov. Personalet er opplært til å hjelpe enkeltpersoner gjennom hele reisen.
 • Lekeområde for barn: For å underholde unge reisende, har flyplassen et dedikert lekeområde hvor barn kan ha det gøy før flyturen.
 • Bønnerom: Flyplassen imøtekommer passasjerenes religiøse behov ved å tilby et bønnerom for stille refleksjon og bønn.
 • Røykeområder: Spesielle røykeområder er tilgjengelige for røykere å nyte en sigarett før eller etter reisen..

Samlet sett tilbyr Zaporizhzhia internasjonale lufthavn et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Med sine moderne fasiliteter og kundeorienterte tilnærming, streber flyplassen etter å sikre en sømløs reise for alle reisende som passerer gjennom portene.


Sıkça Sorulan Sorular

Zaporizhzhia internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

OZH kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Zaporizhzhia internasjonale flyplass için atanmıştır.

Zaporizhzhia internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Zaporizhzhia internasjonale flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Zaporizhzhia internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Zaporizhzhia internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Zaporozhye şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Zaporozhye şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Zaporizhzhia internasjonale flyplass (OZH) tercih ederler.

Zaporozhye çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Zaporozhye civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella