Rimelige flyvninger fra Yongzhou Lingling flyplass (LLF)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Yongzhou Lingling flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PKX Beijing Daxing

1 flyvninger per dag

2t 43m Vis pris
CKG Chongqing

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
HAK Haikou

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris

Yongzhou Lingling flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Yongzhou Lingling flyplass
Flyplass (IATA) kode LLF
By Yongzhou
Land China (CN)
Fullstendig plassering Yongzhou Lingling flyplass
Breddegrad 26.341414
Lengdegrad 111.618540
Vis på kart Google maps

Yongzhou Lingling Airport fasiliteter og tjenester

Yongzhou Lingling Airport, som ligger i byen Yongzhou i Hunan-provinsen, Kina, er en moderne flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassens terminalbygning er romslig og godt utstyrt for å håndtere behovene til reisende. Det tilbyr et hyggelig og rent miljø med komfortable venteområder.
 • Detaljhandel: Flyplassen har en rekke butikker hvor passasjerer kan unne seg litt shopping i siste liten. Fra avgiftsfrie butikker til gavebutikker, det er noe for enhver smak.
 • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan velge fra et utvalg restauranter og kafeer som tilbyr en rekke retter og snacks. Enten du har lyst på en rask matbit eller et komplett måltid, finnes det alternativer for å tilfredsstille enhver smaksløk.
 • Minibanker og valutaveksling: For passasjerenes bekvemmelighet har Yongzhou Lingling Airport minibanker og valutavekslingsskranker tilgjengelig. inne i terminalbygningen. Dette sikrer enkel tilgang til kontanter og muligheten til å veksle valuta etter behov.
 • Wi-Fi: Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi-tilgang på hele flyplassen. Enten du trenger å ta igjen jobben eller holde kontakten med dine kjære, er det en lek å holde kontakten.
 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte eiendeler, har Yongzhou Lingling Airport en dedikert avdeling for tapt og funnet til hjelpe passasjerer med å hente gjenstandene sine.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyplassen gir flyinformasjon i sanntid på skjermer plassert i hele terminalbygningen. Passasjerer kan enkelt sjekke flystatus og gateinformasjon, og sikre at de holder seg informert og oppdatert.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr tjenester for bagasjehåndtering, inkludert både innsjekking og henting. Dette bidrar til å strømlinjeforme prosessen for passasjerer, slik at de kan fokusere på reisen i stedet for bryet med å slepe rundt på tunge sekker.
 • Baketransport: Yongzhou Lingling Airport tilbyr en rekke bakketransportalternativer, inkludert drosjer og bilutleie, for å gjøre reisen til og fra flyplassen praktisk for passasjerer.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er utstyrt for å gi assistanse til passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Det er utpekte parkeringsplasser, ramper og tilgjengelighet for rullestolbrukere i hele terminalbygningen for å sikre en jevn reiseopplevelse for alle.
 • Bagasjevogner: Passasjerer kan benytte seg av bagasjevogner for å lette byrden med å bære tunge bagger. Disse vognene er lett tilgjengelige på hele flyplassen, og tilbyr bekvemmelighet for reisende.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinsk nødstilfelle har flyplassen et medisinsk senter bemannet med utdannede fagfolk for å gi umiddelbar hjelp.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber Yongzhou Lingling Airport etter å møte passasjerenes behov, noe som gjør reisen til en sømløs og hyggelig opplevelse.


Yongzhou Lingling flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Yongzhou Lingling flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LLF kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Yongzhou Lingling flyplass için atanmıştır.

Yongzhou Lingling flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Yongzhou Lingling flyplass ile Beijing Daxing International (PKX) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yongzhou Lingling flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Yongzhou Lingling flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Gestair, China United Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Yongzhou şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Yongzhou şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Yongzhou Lingling flyplass (LLF) tercih ederler.

Yongzhou çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Yongzhou civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella