Spesialtilbud på flyvninger fra Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn (INC)

Reis til 60 steder med 26

Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode INC
By Yinchuan
Land China (CN)
Fullstendig plassering Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn
Breddegrad 38.322626
Lengdegrad 106.388584
Vis på kart Google maps

Yinchuan Hedong internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester


Innledning

Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn, som ligger i Yinchuan, hovedstaden i den autonome regionen Ningxia Hui i Kina, er en moderne flyplass med toppmoderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester. Flyplassen fungerer som et viktig luftfartsknutepunkt i det nordvestlige Kina, og tilbyr en komfortabel og praktisk opplevelse for både passasjerer og flyselskaper.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en stor og godt designet terminalbygning, utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke butikker, inkludert avgiftsfrie butikker, som selger et bredt spekter av produkter som klær, elektronikk og suvenirer. Det er også mange spisesteder tilgjengelig, som tilbyr både lokal og internasjonal mat.
 • Lounge: Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn har salonger tilgjengelig for passasjerer som foretrekker en mer komfortabel og privat opplevelse. Disse salongene tilbyr gratis forfriskninger, komfortable sitteplasser og høyhastighetsinternett.
 • Møte- og konferanserom: Flyplassen tilbyr velutstyrte møte- og konferanserom for forretningsreisende. Disse rommene er praktisk plassert i terminalbygningen og tilbyr et rolig og profesjonelt miljø.
 • Bilutleie: Det er flere bilutleiefirmaer tilgjengelig på flyplassen som tilbyr en rekke kjøretøy for å passe ulike behov og preferanser.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både langtids- og korttidsparkeringsmuligheter for passasjerer og besøkende. Parkeringsfasilitetene er sikre og praktisk plassert, noe som gjør det enkelt for reisende å få tilgang til terminalbygningen.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn tilbyr bagasjetjenester som bagasjeoppbevaring, innpakning og tapt og funnet-tjenester. Flyplassen sikrer at passasjerenes eiendeler er sikre og godt håndtert.
 • Baketransport: Passasjerer kan velge mellom en rekke transportalternativer til og fra flyplassen, inkludert drosjer, busser, og private biltjenester. Disse tjenestene tilbyr praktisk og pålitelig transport for reisende.
 • Informasjonsskranker: Flyplassen har flere informasjonsskranker strategisk plassert i hele terminalbygningen. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Medisinske tjenester: Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn har medisinske fasiliteter på stedet for å imøtekomme passasjerenes behov for helsetjenester. Kvalifisert medisinsk fagpersonell er tilgjengelig for å gi øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis nødvendig.
 • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer, slik at de kan holde kontakten og surfe Internett mens de er på flyplassen.

Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn går utover for å gi passasjerene en hyggelig reiseopplevelse. Med sine moderne fasiliteter, spekter av tjenester og praktisk beliggenhet bidrar flyplassen til å gjøre Yinchuan til et ettertraktet reisemål nordvest i Kina.


Sıkça Sorulan Sorular

Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

INC kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn ile Baker Army Airfield (BAR) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 26 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, China Eastern Airlines, Xiamen Airlines, Air China, Loong Air, Shandong Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Yinchuan şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Yinchuan şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Yinchuan Hedong internasjonale lufthavn (INC) tercih edilen seçenektir.

Yinchuan yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella