Direktefly fra Yariguíes flyplass (EJA)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Yariguíes flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOG Bogota
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2-May flyvninger per dag

0t 55m Vis pris

Yariguíes flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Yariguíes flyplass
Flyplass (IATA) kode EJA
By Barrancabermeja
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering Yariguíes flyplass
Breddegrad 7.024833
Lengdegrad -73.807242
Vis på kart Google maps

Yariguíes flyplass fasiliteter og tjenester

Yariguíes flyplass er en moderne og praktisk flyplass som ligger i byen Bucaramanga, Colombia. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Med sine velutstyrte fasiliteter og utmerkede tjenester, sikrer Yariguíes flyplass en hyggelig og problemfri opplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Yariguíes flyplass har en romslig terminalbygning med moderne arkitektur og komfortable fasiliteter. Terminalen er designet for å romme et stort antall passasjerer og er godt utstyrt for å håndtere trafikk i rushtiden.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen tilbyr en rekke utsalgssteder og spisesteder som passasjerer kan nyte underveis. ventetiden deres. Enten du er interessert i å handle suvenirer, surfe gjennom taxfree-butikker eller ta en rask matbit, har Yariguíes flyplass deg dekket.
 • Lounge: For de som ønsker en mer eksklusiv og luksuriøs opplevelse, Yariguíes Flyplassen tilbyr førsteklasses salonger. Passasjerer kan slappe av i et behagelig og rolig miljø mens de nyter gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og andre fasiliteter.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for kjøretøy i alle størrelser. Enten du skal sette av eller hente passasjerer eller trenger langtidsparkering, tilbyr Yariguíes flyplass praktiske alternativer til konkurransedyktige priser.
 • Minibanker og valutaveksling: Tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelig på flyplassens område., noe som gjør det praktisk for reisende å skaffe lokal valuta eller oppfylle bankbehovene deres.
 • Bilutleie: Yariguíes flyplass har flere bilutleiefirmaer som ligger i terminalbygningen. Passasjerer kan enkelt leie en bil ved ankomst eller gjøre forhåndsreservasjoner for å sikre en jevn reise til de ønskede destinasjonene.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyplassen tilbyr sanntids flyinformasjon vises i hele terminalbygningen, og holder passasjerer godt informert om avgangs- og ankomsttider, gateendringer og andre viktige detaljer.
 • Bagasjehåndtering: Yariguíes flyplass tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre sikker og rettidig levering av bagasje. Passasjerer kan også finne tjenester for innpakning av bagasje for økt sikkerhet.
 • Sikkerhet og tollvesen: Flyplassen opprettholder strenge sikkerhetstiltak, inkludert bagasjekontroll, kroppsskannere og et profesjonelt sikkerhetsteam for å sikre sikkerhet og velvære til alle passasjerer. Tolltjenester er også tilgjengelig for internasjonale reisende.
 • Assistanse for passasjerer med redusert mobilitet: Yariguíes lufthavn prioriterer tilgjengelighet og gir assistanse til passasjerer med redusert mobilitet. Rullestoltjenester, dedikerte parkeringsplasser og tilgjengelige fasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme deres behov.
 • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte eiendeler, har Yariguíes lufthavn en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med gjenvinne gjenstandene sine. Raske og effektive prosedyrer er på plass for å gjenforene tapte eiendeler med sine eiere.
 • Barne- og familiefasiliteter: For å imøtekomme behovene til familier som reiser med barn, tilbyr flyplassen dedikerte lekeområder, babygarderober og familievennlige fasiliteter.

Yariguíes flyplass er forpliktet til å tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine moderne fasiliteter og omfattende tjenester, sikrer flyplassen at reisende har alt de trenger under oppholdet på flyplassen, noe som gjør den til et foretrukket valg for besøkende til Bucaramanga.


Yariguíes flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Yariguíes flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

EJA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Yariguíes flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Yariguíes flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Yariguíes flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Yariguíes flyplass hizmet vermektedir ve aralarında AVIANCA, EasyFl gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Barrancabermeja şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Barrancabermeja şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Yariguíes flyplass (EJA) tercih edilen seçenektir.

Barrancabermeja çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Barrancabermeja civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella