Spesialtilbud på flyvninger fra Yakushima flyplass (KUM)

Direkteflyvninger til 3 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Yakushima flyplass

Yakushima flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Yakushima flyplass
Flyplass (IATA) kode KUM
By Yakushima
Land Japan (JP)
Fullstendig plassering Yakushima flyplass
Breddegrad 30.385555
Lengdegrad 130.659160
Nettsted Pref.kagoshima.jp
Vis på kart Google maps

Yakushima Airport Fasiliteter og tjenester

Yakushima Airport, som ligger på den vakre øya Yakushima i Japan, tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer. Fra komfortable venteområder til effektive transportalternativer, har flyplassen som mål å imøtekomme behovene til både innenlandske og internasjonale reisende.

Fasiliteter

Yakushima flyplass tilbyr flere fasiliteter for å forbedre komforten og bekvemmeligheten antall passasjerer:

 • Roslige venteområder: Flyplassen har velholdte venteområder utstyrt med komfortable sitteplasser, slik at reisende kan slappe av mens de venter på flyreisen.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte et utvalg av mat og drikke på restaurantene og kafeene på stedet, som tilbyr et utvalg av både lokale og internasjonale retter.
 • Shoppingsmuligheter: Flyplassen huser et utvalg butikker hvor reisende kan bla. gjennom og kjøpe ulike suvenirer, gaver og lokale produkter.
 • Taxfri shopping: Internasjonale reisende har muligheten til å handle avgiftsfritt, med et bredt utvalg av avgiftsfrie butikker som tilbyr et mangfoldig utvalg av varer.
 • Minibank og valutaveksling: Yakushima lufthavn gir tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester, noe som gjør det mulig for reisende å skaffe lokal valuta eller administrere sine økonomiske behov på en enkel måte.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi -Fi-tilkobling er tilgjengelig på hele flyplassen, noe som sikrer at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett under transporttiden.

Tjenester

Flyplassen tilbyr ulike tjenester for å hjelpe og forenkle reiseopplevelsen for passasjerene:

 • Bagasjetjenester: Yakushima lufthavn tilbyr bagasjeoppbevaring, slik at reisende kan oppbevare eiendelene sine på en sikker måte mens de utforsker øya.
 • Tapt og funnet.: Ved tapte eller forlagte gjenstander har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerene med å gjenopprette eiendelene deres.
 • Informasjonsskranke: Bemannet av vennlige og kunnskapsrike ansatte, er informasjonsskranken tilgjengelig for å svare forespørsler, gi flyinformasjon og gi veiledning til passasjerer.
 • Transportalternativer: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer for å hjelpe passasjerene med å nå de ønskede destinasjonene. Disse alternativene inkluderer leiebiltjenester, taxiholdeplasser og offentlige transportforbindelser.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle en medisinsk nødsituasjon har flyplassen medisinske fasiliteter og profesjonelt personale for å gi umiddelbar hjelp og omsorg.

Yakushima lufthavns forpliktelse til passasjerkomfort og bekvemmelighet er tydelig gjennom dens veldesignede fasiliteter og oppmerksomme tjenester. Enten de ankommer eller drar, kan reisende forvente en jevn og hyggelig flyplassopplevelse, slik at de fullt ut kan sette pris på skjønnheten til øya Yakushima.


Sıkça Sorulan Sorular

Yakushima flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KUM kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Yakushima flyplass için atanmıştır.

Yakushima flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Yakushima flyplass ile Osaka International Airport (ITM) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yakushima flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Yakushima flyplass hizmet vermektedir ve aralarında JAL, AN gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Yakushima şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Yakushima şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Yakushima flyplass (KUM) tercih ederler.

Yakushima yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella