Rimelige flyvninger fra William P. Hobby flyplass (HOU)

Utforsk 76 steder med 5 forskjellige transportører

William P. Hobby flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn William P. Hobby flyplass
Flyplass (IATA) kode HOU
By Houston
Land United-States (US)
Fullstendig plassering William P. Hobby flyplass
Breddegrad 29.654214
Lengdegrad -95.276659
Nettsted Fly2houston.com
Vis på kart Google maps
William P. Hobby flyplass
William P. Hobby flyplass
William P. Hobby flyplass
William P. Hobby flyplass
William P. Hobby flyplass
William P. Hobby flyplass

William P. Hobby flyplass

William P. Hobby Airport Fasiliteter og tjenester

William P. Hobby Airport, som ligger i Houston, Texas, er en travel flyplass som betjener millioner av reisende hvert år. Med et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, streber Hobby Airport etter å gjøre reiseopplevelsen effektiv og hyggelig for alle passasjerer.

Fasiliteter:

  • Terminaler: Hobby Airport har én hoved terminalbygning, som videre er delt inn i to terminaler: Terminal A og Terminal B.
  • Servering: Flyplassen tilbyr en rekke spisesteder for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Fra gatekjøkken til restauranter som kan sitte ned, passasjerer kan finne en rekke matvalg i terminalene.
  • Shopping: Flyplassen har en rekke butikker og boutiquer, som gir reisende mulighet til å handle for plikt- gratis gjenstander, suvenirer, klær og mer.
  • Lounge: Førsteklasses salongfasiliteter er tilgjengelig for passasjerer som ønsker en mer komfortabel og eksklusiv opplevelse. Disse salongene tilbyr fasiliteter som gratis snacks, drikkevarer, Wi-Fi og komfortable sitteplasser.
  • Wi-Fi: Hobby Airport tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyene deres.

Tjenester:

  • Parkering: Flyplassen tilbyr praktiske parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold. Passasjerer har muligheten til å velge mellom dekket eller utildekket parkeringsplass.
  • Baktransport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, skytteltjenester, bilutleie og offentlig transport.
  • Bagasjetjenester: Hobby Airport sikrer effektiv håndtering av bagasje med tjenester som bagasjevogner, bagasjeoppbevaringsassistanse og bagasjeoppbevaringsfasiliteter. I tillegg er det tjenester for innpakning av bagasje for ekstra sikkerhet.
  • Tilgjengelighet: Flyplassen streber etter å ta imot passasjerer med funksjonshemninger ved å tilby tilgjengelige toaletter, heiser, ramper og utpekte parkeringsplasser.
  • Tapt. og funnet: I tilfelle en passasjer forlegger en gjenstand, har Hobby Airport en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe til med å lokalisere og hente tapte eiendeler.

Med sine omfattende fasiliteter og tjenester, William P. Hobby Airport har som mål å gi en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom terminalene. Enten det er bespisning, shopping eller tilgang til ulike viktige tjenester, streber flyplassen etter å møte de ulike behovene til reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

William P. Hobby flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, William P. Hobby flyplass belirlenmiş IATA kodu HOU ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

William P. Hobby flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 10m süren ve Boeing 737-700 (winglets) Passenger/BBJ1 ile gerçekleştirilen Norman Y. Mineta San José International Airport (SJC) destinasyonuna ulaşmaktadır.

William P. Hobby flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

William P. Hobby flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 5 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Southwest Airlines, American Airlines, Delta Air Lines, Frontier Airlines, Allegiant Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Houston şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Houston şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle George Bush interkontinentale flyplass (IAH) tercih edilen seçenektir.

Houston çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Houston civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella