Flygninger som går fra Will Rogers World Airport (OKC)

Direkteflyvninger til 25 destinasjoner betjenes av 8 flyselskaper.

Will Rogers World Airport hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Will Rogers World Airport
Flyplass (IATA) kode OKC
By Oklahoma City
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Will Rogers World Airport
Breddegrad 35.393056
Lengdegrad -97.600556
Nettsted Flyokc.com
Vis på kart Google maps
Will Rogers World Airport
Will Rogers World Airport
Will Rogers World Airport
Will Rogers World Airport
Will Rogers World Airport
Will Rogers World Airport

Will Rogers World Airport

Will Rogers World Airport fasiliteter og tjenester

Will Rogers World Airport, som ligger i Oklahoma City, er en travel internasjonal flyplass som gir passasjerer ulike fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og effektiv reiseopplevelse.

Fasiliteter:

 • Terminaler: Flyplassen har tre terminaler? Terminal A, Terminal B og Terminal C. Hver terminal er utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter, inkludert restauranter, butikker og salonger.
 • Parkering: Will Rogers World Airport tilbyr både kortsiktig og langsiktig parkeringsmuligheter. Parkeringsfasilitetene er godt vedlikeholdt og beleilig plassert i nærheten av terminalene.
 • Wi-Fi: For å imøtekomme behovene til moderne reisende, tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi på hele terminalene, slik at passasjerene kan holde kontakten under reisen.
 • Lounge: Det er flere salonger tilgjengelig for passasjerer som ønsker å slappe av eller jobbe i et fredelig miljø. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Lekeområde for barn: Familier som reiser med barn kan benytte seg av lekeområdene på flyplassen. Disse områdene er utstyrt med morsomme aktiviteter og leker for å holde barna underholdt før de flyr.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker er praktisk plassert på hele flyplassen for passasjerer som trenger å ta ut penger. I tillegg er det valutavekslingstjenester tilgjengelig for internasjonale reisende.

Tjenester:

 • Bespisning og shopping: Will Rogers World Airport har et bredt utvalg av spisesteder, inkludert kafeer, gatekjøkken og restauranter med full service. I tillegg kan passasjerer utforske ulike butikker, inkludert avgiftsfrie butikker, gavebutikker og mer.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen sikrer effektiv håndtering av bagasje, med dedikert personale tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med eventuelle problemer eller bekymringer. Det er også bagasjevogner tilgjengelig for bruk.
 • Transportalternativer: Passasjerer kan enkelt få tilgang til ulike transporttjenester fra flyplassen, som bilutleie, drosjer, skyttelbuss og offentlig transport.
 • Spesiell assistanse: Will Rogers World Airport prioriterer å gi utmerket service til passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov. Fasilitetene inkluderer tilgjengelige toaletter, heiser, ramper og utpekte parkeringsplasser.
 • Informasjonsskranker: For å hjelpe passasjerer med forespørsler eller veibeskrivelse, er informasjonsskranker tilgjengelig overalt på terminalene. Kunnskapsrike ansatte er klare til å tilby assistanse og veiledning.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å finne og hente gjenstander som er tapt. Passasjerer kan rapportere tapte gjenstander eller spørre om tapte eiendeler på dette anlegget.

Samlet sett tilbyr Will Rogers World Airport en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og hyggelig reiseopplevelse for passasjerer. De velutstyrte terminalene, de varierte spisestedene og shoppingmulighetene og fokuset på å tilby kvalitetsassistanse gjør det til et toppvalg for reisende som besøker eller reiser fra Oklahoma City.


Sıkça Sorulan Sorular

Will Rogers World Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Will Rogers World Airport belirlenmiş IATA kodu OKC ile tanımlanır.

Will Rogers World Airport'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Will Rogers World Airport ile Seattle-Tacoma International Airport (SEA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 6m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Will Rogers World Airport havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Will Rogers World Airport havalimanından ayrılan yolcular, 8 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Alaska Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Oklahoma City şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Oklahoma City şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Will Rogers World Airport (OKC) tercih edilen seçenektir.

Oklahoma City çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Oklahoma City civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella