Non-stop flyvning fra Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn (AVP)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn

Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode AVP
By Avoca
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn
Breddegrad 41.336246
Lengdegrad -75.731149
Nettsted Flyavp.com
Vis på kart Google maps

Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn

Wilkes-Barre/Scranton International Airport Facilities and Services

Wilkes-Barre/Scranton International Airport (AVP) betjener den nordøstlige Pennsylvania-regionen og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å møte behovene til sine reisende. Enten du flyr for forretninger eller ferie, har AVP som mål å gi en komfortabel og praktisk opplevelse fra det øyeblikket du ankommer til du reiser. Nedenfor er de viktigste fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn.

Terminalfasiliteter

 • Gratis Wi-Fi: Passasjerer kan glede seg over gratis trådløs internettilgang i hele terminalen for å holde kontakten med jobb eller kjære.
 • Mat og drikke: Flyplassen har flere spisesteder, inkludert en restaurant med full service, en kaffebar og salgsautomater.
 • Detaljbutikker: Utover sikkerhet kan reisende bla gjennom en gavebutikk som tilbyr lesemateriell, reisenødvendigheter og suvenirer fra lokalområdet.
 • Forretningssenter: Et forretningssenter utstyrt med arbeidsstasjoner og ladestasjoner er tilgjengelig, som tilfredsstiller behovene til forretningsreisende.
 • Militærsalong: Som ære for tjenestemedlemmer tilbyr flyplassen en militærsalong som et komfortabelt område for hvile og avslapning.

Passasjertjenester

 • Minibanker: Automater er praktisk plassert i terminalen for enkel tilgang til kontanter.
 • Tapt og funnet: En tapt og funnet-tjeneste hjelper å gjenforene passasjerer med gjenstander som kan ha blitt forlagt på flyplassen.
 • Informasjonsskranke: Bemannet med kunnskapsrike ledsagere, gir informasjonsskranken assistanse og svar på reisehenvendelser.
 • Tilgjengelighetstjenester: Flyplassen er godt utstyrt med fasiliteter designet for reisende med funksjonshemninger, inkludert rullestolassistanse og tilgjengelige toaletter.

Transport og parkering

 • Bilutleie: Store leiebilbyråer har skranker i terminalen som tilbyr bekvemmelighet for besøkende som trenger kjøretøy ansette.
 • Taxi og samkjøring: Taxitjenester og samkjøringsalternativer som Uber og Lyft er tilgjengelig for henting og avlevering av passasjerer.
 • Parkeringsalternativer: AVP tilbyr flere parkeringsalternativer, inkludert kortsiktige, langsiktige og økonomiske parkeringsplasser med rimelige priser.
 • Mobilventeplass: Sjåfører som venter på å hente ankommende passasjerer kan bruke den gratis mobilventeplassen til gruppen deres er klar til å bli hentet.

Sikkerhet og innsjekking

For å sikre en smidig overgang fra innsjekking til ombordstigning, har AVP strømlinjeformet sikkerhetsprosessen. Passasjerer anbefales å ankomme minst 90 minutter før flyets planlagte avgangstid for å gi tilstrekkelig tid til innsjekking, bagasjeutlevering og sikkerhetskontroll.

Konferanse- og møtefasiliteter

I tillegg til passasjertjenester tilbyr flyplassen også konferanse- og møterom, som kan reserveres for private arrangementer, møter eller konferanser. AVP tilbyr en profesjonell setting utstyrt med nødvendig teknologi for å drive virksomhet effektivt.


Sıkça Sorulan Sorular

Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

AVP kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn ile O'Hare International Airport (ORD) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında United Airlines, American Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Avoca şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Avoca şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Wilkes-Barre/Scranton internasjonale lufthavn (AVP) tercih ederler.

Avoca yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella