Spesialtilbud på flyvninger fra Westchester County flyplass (HPN)

Non-stop flyvninger til 23 destinasjoner via 7 forskjellige flyselskaper

Westchester County flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Westchester County flyplass
Flyplass (IATA) kode HPN
By White Plains
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Westchester County flyplass
Breddegrad 41.068333
Lengdegrad -73.708664
Vis på kart Google maps

Westchester County Airport fasiliteter og tjenester

Westchester County Airport, også kjent som White Plains Airport, er en offentlig flyplass som ligger i White Plains, New York. Som fylkets primære flyplass tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning, utstyrt med ulike fasiliteter og ressurser for å imøtekomme passasjerenes behov.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder i terminalen, som tilbyr en rekke retter og forfriskninger.
 • Detaljbutikker: Flyplassen har et utvalg butikker, som gir passasjerene en praktisk mulighet til å kjøpe varer eller suvenirer i siste liten.
 • Forretningssenter: Et fullt utstyrt forretningssenter er tilgjengelig for de som trenger å ta igjen jobben eller ta seg av viktige oppgaver mens de er på flyplassen.
 • Lounge: Premium-reisende og medlemmer av visse lojalitetsprogrammer kan dra nytte av komfortable salonger som tilbyr gratis forfriskninger, Wi-Fi, og andre fasiliteter.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plassert i hele terminalen, er minibanker og valutavekslingstjenester tilgjengelig for å møte reisendes bankbehov.

Tjenester

 • Transport: Flyplassen tilbyr flere transportmuligheter til og fra terminalen, inkludert drosjer, bilutleietjenester og offentlig transport.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplass er tilgjengelig for både lang tid - kortsiktige og kortvarige opphold, noe som sikrer bekvemmelighet og trygghet for reisende med kjøretøy.
 • Wi-Fi: Gratis høyhastighets-Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerene kan holde kontakten under oppholdet tid på flyplassen.
 • Bagasjetjenester: Dedikert personale er tilgjengelig for å hjelpe reisende med alle bagasjerelaterte behov, inkludert håndtering av overdimensjonerte gjenstander, tapt bagasje og bagasjeoppbevaring.
 • Spesiell assistanse.: Flyplassen tilbyr tjenester for personer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet, noe som sikrer en komfortabel og tilgjengelig opplevelse for alle passasjerer.
 • Flyinformasjon: Flyinformasjonsskjermer i sanntid er strategisk plassert over hele terminalen, og gir regelmessige oppdateringer til holde passasjerene informert om flyreisene deres.

Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og viktige tjenester streber Westchester County Airport etter å tilby en sømløs reiseopplevelse. Reisende kan nyte en rekke fasiliteter mens de drar nytte av praktiske transportmuligheter og hjelpsomt personale. Enten du reiser for forretninger eller fritid, sikrer Westchester County Airport en komfortabel og effektiv reise for alle passasjerer.


Westchester County flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Westchester County flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

HPN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Westchester County flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Westchester County flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 6h 5m süren ve Code 223 ile gerçekleştirilen Los Angeles International Airport (LAX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Westchester County flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 7 taşıyıcı, Westchester County flyplass hizmet vermektedir ve aralarında JetBlue Airways, American Airlines, Delta Air Lines, Mexicana, United Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

White Plains şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, White Plains şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Westchester County flyplass (HPN) tercih edilen seçenektir.

White Plains yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella