Direktefly fra Usiminas flyplass (IPN)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Usiminas flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CGH São Paulo

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris

Usiminas flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Usiminas flyplass
Flyplass (IATA) kode IPN
By Ipatinga
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Usiminas flyplass
Breddegrad -19.474391
Lengdegrad -42.487807
Vis på kart Google maps

Usiminas flyplassfasiliteter og tjenester

En kort oversikt

Usiminas flyplass ligger i Ipatinga, Minas Gerais, og fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Utstyrt med moderne fasiliteter og en rekke tjenester, sikrer flyplassen en sømløs reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Usiminas lufthavn tilbyr flere innsjekkings- i skranker for å imøtekomme passasjerenes behov. Med effektivt personale og toppmoderne teknologi er innsjekkingsprosessen rask og problemfri.
 • Bagasjeutlevering: Flyplassen tilbyr velutpekte områder for bagasjeutlevering, noe som sikrer at reisende kan lett å finne og hente bagasjen deres ved ankomst.
 • Restauranter og kafeer: For å imøtekomme reisendes sult, har Usiminas flyplass en rekke restauranter og kafeer. Disse etablissementene tilbyr en rekke lokale og internasjonale retter, slik at passasjerene kan nyte deilige måltider eller ta en rask matbit.
 • Shoppingsalternativer: Passasjerer som leter etter suvenirer i siste liten eller reisenødvendigheter kan utforske flyplassens mangfoldige utvalg av butikker. Fra avgiftsfrie butikker til butikker, det er noe for enhver smak.
 • Lounge: For de som søker et rolig og komfortabelt miljø, tilbyr flyplassen salonger som tilbyr gratis Wi-Fi, komfortable sitteplasser og forfriskninger.

Transporttjenester

 • Drosjer: Usiminas flyplass har en dedikert taxiholdeplass der passasjerer enkelt kan leie en taxi til ønsket destinasjon. Taxiene er målt, og sikrer rimelige priser.
 • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer opererer på Usiminas flyplass, og gir reisende friheten til å utforske regionen i sitt eget tempo. Bilutleieskrankene er plassert i terminalbygningen for enkel tilgang.
 • Offentlig transport: Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og områdene rundt via offentlige busser. Passasjerer har lett tilgang til bussholdeplasser i nærheten av flyplassen, noe som gir et rimelig transportalternativ.
 • Parkering: Det er rikelig med parkeringsmuligheter tilgjengelig på Usiminas flyplass for passasjerer som foretrekker å kjøre sine egne kjøretøy. Parkeringsområdet er sikkert og godt vedlikeholdt, noe som sikrer sikkerheten til parkerte kjøretøy.

Passasjerassistanse

 • Informasjonsskranke: Flyplassen har en dedikert informasjonsskranke der det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med alle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Spesiell assistanse: Usiminas flyplass forstår viktigheten av å ta imot reisende med spesielle behov. Personalet er opplært til å gi støtte og assistanse til passasjerer med funksjonshemminger eller mobilitetsutfordringer.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte eiendeler har Usiminas lufthavn et utpekt tapt og funnet-kontor hvor passasjerer kan rapportere og hente gjenstandene deres.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen er utstyrt med medisinske fasiliteter og trent medisinsk personell som kan gi nødvendig hjelp eller assistanse i tilfelle medisinske nødsituasjoner.

Opplev praktisk reise

Usiminas Airport er forpliktet til å sikre en sømløs og komfortabel reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, et bredt spekter av tjenester og hjelpsomme personale, streber flyplassen etter å møte behovene til både nasjonale og internasjonale reisende, noe som gjør den til et foretrukket valg for de som flyr inn og ut av Ipatinga, Minas Gerais.


Usiminas flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Usiminas flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IPN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Usiminas flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Usiminas flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 0m süren ve ATR 72 ile gerçekleştirilen São Paulo–Congonhas Airport (CGH) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Usiminas flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Usiminas flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Azul, Passaredo, Go ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Ipatinga şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Ipatinga şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Usiminas flyplass (IPN) tercih ederler.

Ipatinga çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ipatinga civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella