Rimelige flyvninger fra Turkmenabat flyplass (CRZ)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Turkmenabat flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ASB Ashgabat

2 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris

Turkmenabat flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Turkmenabat flyplass
Flyplass (IATA) kode CRZ
By Turkmenabat
Land Turkmenistan (TM)
Fullstendig plassering Turkmenabat flyplass
Breddegrad 39.083889
Lengdegrad 63.611389
Vis på kart Google maps

Turkmenabat flyplass fasiliteter og tjenester

Turkmenabat flyplass, som ligger i den østlige delen av Turkmenistan, fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen. Med sine moderne fasiliteter og brede spekter av tjenester, sikrer flyplassen en hyggelig og praktisk opplevelse for passasjerer, enten de ankommer eller drar.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: The flyplassen har en romslig og veldesignet terminalbygning utstyrt med moderne bekvemmeligheter.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine fly ved de dedikerte skrankene.
 • Bagasjefasiliteter: Flyplassen tilbyr fasiliteter for både automatisert og manuell bagasjehåndtering for å sikre sikker og effektiv bevegelse av bagasjen.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig i terminalen, som tilbyr en rekke forskjellige retter. til forskjellige smaker.
 • Tax-free-butikker: Reisende kan unne seg taxfree-shopping i taxfree-butikkene, som tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert kosmetikk, elektronikk og lokale suvenirer.
 • Bilutleie: For de som leter etter fleksibilitet og bekvemmelighet, har flyplassen bilutleietjenester tilgjengelig.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen er utstyrt med medisinske fasiliteter for å gi umiddelbar hjelp i tilfelle en medisinsk nødsituasjon.
 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan søke hjelp eller spørre om flyplasstjenester og flyinformasjon ved de angitte informasjonsskrankene.
 • Wi-Fi: Turkmenabat flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang overalt terminalbygning, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyinformasjon gjennom flyplassens flyvisning skjermer.
 • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte gjenstander, tilbyr flyplassen en Mistet og funnet-tjeneste for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette eiendelene sine.
 • Hjelp til passasjerer med redusert mobilitet: Spesiell assistanse er tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet, noe som sikrer deres komfort og bekvemmelighet under hele reisen.
 • Banktjenester: Flyplassen har bankfasiliteter, inkludert minibanker og valutavekslingsskranker, for å møte de økonomiske behovene til reisende.
 • Lekeområde for barn: For å imøtekomme behovene til familier som reiser med barn, tilbyr flyplassen et eget lekeområde for barn.
 • Bønnerom: Det er bønnerom tilgjengelig for religiøse høytider, og sørger for et fredelig miljø for passasjerer.
 • Røykeområder: Det finnes utpekte røykeområder på flyplassen for røykere.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer, inkludert drosjer og skytteltjenester, for å sikre enkel tilgjengelighet til og fra flyplassen.
 • Sikkerhet: Turkmenabat flyplass prioriterer sikkerheten og sikkerheten til passasjerene sine, og bruker strenge sikkerhetstiltak og personell.

Samlet sett streber Turkmenabat lufthavn etter å tilby fasiliteter og tjenester av topp kvalitet for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Med sitt utvalg av fasiliteter og effektive operasjoner, sikrer flyplassen en sømløs reise for alle reisende som passerer gjennom portene.


Sıkça Sorulan Sorular

Turkmenabat flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Turkmenabat flyplass belirlenmiş IATA kodu CRZ ile tanımlanır.

Turkmenabat flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Turkmenabat flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Turkmenabat flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Turkmenabat flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Turkmenistan Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Turkmenabat şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Turkmenabat şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Turkmenabat flyplass (CRZ) tercih ederler.

Turkmenabat çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Turkmenabat civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella