Spesialtilbud på flyvninger fra Tom Madsen flyplass (DUT)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Tom Madsen flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ANC Ankerplass

3-Apr flyvninger per dag

3t 10m Vis pris

Tom Madsen flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Tom Madsen flyplass
Flyplass (IATA) kode DUT
By Unalaska
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Tom Madsen flyplass
Breddegrad 53.898930
Lengdegrad -166.544680
Vis på kart Google maps

Tom Madsen (Dutch Harbor) flyplassfasiliteter og tjenester

Tom Madsen (Dutch Harbor) flyplass, som ligger i Dutch Harbor, Alaska, er et viktig transportknutepunkt som forbinder den avsidesliggende regionen med resten av verden. Denne artikkelen utforsker de ulike fasilitetene og tjenestene som tilbys av flyplassen.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og godt vedlikeholdt terminalbygning. Det gir en komfortabel og praktisk plass for passasjerer.
 • Rullebane: Flyplassen har en enkelt asfaltert rullebane som er 4455 fot lang. Den har plass til ulike typer fly, inkludert små kommersielle fly og generell luftfartsfly.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan forlate kjøretøyene sine trygt mens de reiser.
 • Bagasjeutlevering: Et dedikert bagasjeutleveringsområde sikrer en jevn prosess for passasjerer ved ankomst. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle relaterte forespørsler.
 • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er tilgjengelig i hele terminalbygningen, og gir reisende nødvendige fasiliteter.
 • Valgautomater: For reisendes bekvemmelighet er det salgsautomater plassert i terminalbygningen, som tilbyr en rekke snacks og drikkevarer.
 • WiFi-tilkobling: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet eller følge med. på jobb mens de venter på flyet.

Tjenester

 • Flyinformasjonsskjerm: Elektroniske displaytavler plassert på strategiske steder i terminalen holder passasjerene informert om flyruter, forsinkelser og gateinformasjon.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan sjekke inn for sine flyvninger ved de angitte skrankene. Flyplasspersonalet er vennlig og effektivt, og sikrer en problemfri opplevelse.
 • Sikkerhetssjekk: Flyplassen prioriterer passasjersikkerhet og har en grundig sikkerhetskontrollprosess på plass. Opplært personell utfører sikkerhetskontroller for å sikre sikkerheten til alle reisende.
 • Rent-a-Car: Flere bilutleiefirmaer har skrivebord som er praktisk plassert i terminalbygningen. Reisende kan enkelt leie et kjøretøy for å utforske de vakre omgivelsene til Dutch Harbor.
 • Mat og drikke: Dutch Harbour flyplass har en kafé som tilbyr en rekke mat- og drikkealternativer. Passasjerer kan nyte et måltid eller ta en matbit før eller etter flyturen.

Tom Madsen (Dutch Harbour) flyplass sørger for at passasjerene får en komfortabel og hyggelig opplevelse under besøket. De moderne fasilitetene og effektive tjenestene bidrar til en smidig reiseprosess for både innbyggere og besøkende til Dutch Harbor.


Tom Madsen flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Tom Madsen flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Tom Madsen flyplass belirlenmiş IATA kodu DUT ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Tom Madsen flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Tom Madsen flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Tom Madsen flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ravn Alaska, Via Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Unalaska şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Unalaska şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Tom Madsen flyplass (DUT) tercih edilen seçenektir.

Unalaska çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Unalaska civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella