Spesialtilbud på flyvninger fra Tôlanaro flyplass (FTU)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Tôlanaro flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
TNR Antananarivo

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
TLE Toliara
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Tôlanaro flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Tôlanaro flyplass
Flyplass (IATA) kode FTU
By Tôlanaro
Land Madagascar (MG)
Fullstendig plassering Tôlanaro flyplass
Breddegrad -25.038056
Lengdegrad 46.955833
Vis på kart Google maps

Tôlanaro flyplass fasiliteter og tjenester

Tôlanaro flyplass, også kjent som Fort Dauphin flyplass, ligger i den sørlige regionen Madagaskar. Den fungerer som en viktig inngangsport for reisende som besøker området og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Sjekk- i skranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker der reisende kan fullføre de nødvendige prosedyrene før flyvningene deres.
 • Bagasjehåndtering: Tôlanaro flyplass tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at bagasjen behandles og transporteres sikkert.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke shopping- og spisesteder i terminalen, inkludert suvenirbutikker og restauranter som tilbyr lokal og internasjonal mat.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen har Minibanker og valutavekslingsskranker hvor passasjerer enkelt kan skaffe lokal valuta eller få tilgang til pengene sine.
 • Lounge: Eksklusive salonger er tilgjengelig for passasjerer som ønsker å slappe av eller jobbe i et mer privat og komfortabelt miljø.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle en medisinsk nødsituasjon har Tôlanaro flyplass medisinske fasiliteter med utdannede fagfolk for å gi nødvendig assistanse.

Transportalternativer

 • Drosjer: Tôlanaro flyplass har en flåte av drosjer som er lett tilgjengelig utenfor terminalen, og gir et praktisk transportmiddel til ulike destinasjoner i byen.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr besøkende frihet til å utforske Tôlanaro og omgivelsene i sitt eget tempo.
 • Offentlig transport: Offentlige busser og minibusser tilbyr også transportmuligheter for de som leter etter en rimeligere måte å komme seg rundt på.

Tilleggstjenester

 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de oppholder seg på Tôlanaro flyplass.
 • Babypass Fasiliteter: Å reise med spedbarn er gjort enklere med flyplassens babypleiefasiliteter, inkludert dedikerte garderober og matingsområder.
 • Tapt og funnet: Passasjerer som forlegger eiendelene sine kan spørre om tapte gjenstander ved flyplassens tapte og funnet skrivebord.
 • Spesiell assistanse: Tôlanaro flyplass tilbyr assistanse for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, for å sikre at deres reiseopplevelse er komfortabel og tilgjengelig.
 • Turistinformasjon: Besøkende kan finne en turistinformasjonsskranke. i terminalen, og gir nyttige ressurser og anbefalinger for lokale attraksjoner og aktiviteter.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber Tôlanaro Airport etter å gi en hyggelig og problemfri opplevelse for passasjerer som reiser til og fra regionen. Enten det er å handle suvenirer, nyte et måltid eller få tilgang til nødvendige fasiliteter, sørger flyplassen for at alle passasjerers behov blir dekket.


Tôlanaro flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Tôlanaro flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

FTU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Tôlanaro flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Tôlanaro flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 0m süren ve ATR 72 ile gerçekleştirilen Ivato International Airport (TNR) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Tôlanaro flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Tôlanaro flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Tsaradia, Air Austra gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Tôlanaro şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Tôlanaro şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Tôlanaro flyplass (FTU) tercih ederler.

Tôlanaro çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Tôlanaro civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella