Direktefly fra Tokyo internasjonale flyplass (HND)

Utforsk 107 steder med 36 forskjellige transportører

Tokyo internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Tokyo internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode HND
By Tokyo
Land Japan (JP)
Fullstendig plassering Tokyo internasjonale flyplass
Breddegrad 35.549393
Lengdegrad 139.779839
Nettsted Tokyo-airport-bldg.co.jp
Vis på kart Google maps
Tokyo internasjonale flyplass
Tokyo internasjonale flyplass
Tokyo internasjonale flyplass
Tokyo internasjonale flyplass
Tokyo internasjonale flyplass
Tokyo internasjonale flyplass

Tokyo internasjonale flyplass

Tokyo International Airport Fasiliteter og tjenester

Tokyo International Airport, også kjent som Haneda Airport, er en av de travleste og viktigste flyplassene i Japan. Med sine toppmoderne fasiliteter og omfattende spekter av tjenester har den som mål å gi passasjerene en sømløs og hyggelig reiseopplevelse.

Fasiliteter:

 • Terminaler: Tokyo internasjonale lufthavn består av tre terminaler - terminal 1, terminal 2 og den internasjonale terminalen. Hver terminal tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, inkludert avgiftsfrie butikker, restauranter, salonger og valutavekslingsskranker.
 • Transport: Flyplassen er godt forbundet med sentrum og andre deler av Tokyo. Passasjerer kan velge mellom ulike transportalternativer som tog, busser og drosjer. Det er også leiebiltjenester tilgjengelig for de som foretrekker å kjøre bil.
 • Shopping: Flyplassen har et imponerende utvalg av butikker, som tilbyr alt fra luksusmerker til lokale suvenirer. Reisende kan finne motebutikker, elektronikkbutikker, kosmetikkbutikker og mer. Tollfri shopping er tilgjengelig for internasjonale passasjerer.
 • Bespisning: Med et bredt utvalg av restauranter og matsteder, passer Tokyo internasjonale lufthavn til ulike kulinariske preferanser. Enten passasjerer leter etter tradisjonell japansk mat eller internasjonale retter, vil de garantert finne noe som tilfredsstiller smaksløkene.
 • Lounge: Flyplassen har flere salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av. slappe av før flyvningene deres. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis snacks og drikkevarer, Wi-Fi-tilgang og forretningsfasiliteter for de som trenger å jobbe.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: For å sikre at Passasjerer forblir tilkoblet og får strøm, flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi på hele terminalene. Det er også mange ladestasjoner tilgjengelig for lading av elektroniske enheter.

Tjenester:

 • Bagasjetjenester: Tokyo internasjonale lufthavn tilbyr bagasje lagring og leveringstjenester for praktisk reise. Passasjerer kan også finne bagasjeinnpakning for å beskytte eiendelene sine.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske klinikker og apotek for å imøtekomme helsebehovene til passasjerer og ansatte.
 • Barnefasiliteter: Det blir enklere å reise med barn med dedikerte lekeområder og pleierom tilgjengelig på flyplassen.
 • Røykeområder: For røykere, er det utpekte røykeområder på flyplassen.
 • Informasjonssentre: Passasjerer kan finne informasjonssentre på hele terminalene for å hjelpe med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutavekslingsskranker, er praktisk plassert på flyplassen for finansielle transaksjoner.

Samlet sett, Tokyo Internasjonal flyplass går utover for å møte passasjerenes behov. Med sine førsteklasses fasiliteter og omfattende utvalg av tjenester, kan reisende se frem til en problemfri og hyggelig opplevelse når de passerer gjennom denne kjente flyplassen.


Tokyo internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Tokyo internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Tokyo internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu HND ile tanımlanır.

Tokyo internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Tokyo internasjonale flyplass ile Fiumicino – Leonardo Da Vinci International Airport (FCO) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 14h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tokyo internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Tokyo internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 36 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, ANA, JAL, Skymark Airlines, United Airlines, Delta Air Line ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Tokyo şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Tokyo şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Narita internasjonale flyplass (NRT) tercih edilen seçenektir.

Tokyo çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Tokyo civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella