Rimelige flyvninger fra Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC)

Reis til 41 steder med 10

Günlük Planlanmış Ted Stevens Anchorage International Airport Kalkışlı Uçuşlar

Ted Stevens Anchorage International Airport hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ted Stevens Anchorage International Airport
Flyplass (IATA) kode ANC
By Ankerplass
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Ted Stevens Anchorage International Airport
Breddegrad 61.175886
Lengdegrad -149.990079
Nettsted Dot.state.ak.us
Vis på kart Google maps
Ted Stevens Anchorage International Airport
Ted Stevens Anchorage International Airport
Ted Stevens Anchorage International Airport
Ted Stevens Anchorage International Airport
Ted Stevens Anchorage International Airport
Ted Stevens Anchorage International Airport

Ted Stevens Anchorage International Airport

Ted Stevens Anchorage International Airport Fasiliteter og tjenester

Ted Stevens Anchorage International Airport, som ligger i Anchorage, Alaska, er en av de travleste flyplassene i staten. Det fungerer som et viktig knutepunkt for innenlandske og internasjonale flyvninger, og forbinder Alaska med forskjellige destinasjoner rundt om i verden. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminaler: Flyplassen har to terminaler - nord og sør. Nordterminalen betjener primært innenlandsflyvninger, mens sørterminalen håndterer internasjonale flyvninger.
 • Restauranter og butikker: Passasjerer kan finne en rekke spisesteder og butikker på hele flyplassen, som tilbyr en rekke retter, kaffebarer, gavebutikker og avgiftsfrie utsalgssteder.
 • Lounge: Reisende som leter etter en mer eksklusiv opplevelse kan få tilgang til flyplassloungene, som tilbyr komfortable sitteplasser, Wi-Fi, gratis snacks og drikkevarer.
 • Lekeområde for barn: Flyplassen har et eget lekeområde for barn, utstyrt med leker og underholdningsfasiliteter for å holde unge reisende engasjert.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutavekslingsfasiliteter, er tilgjengelig på praktiske steder på hele flyplassen.
 • Bil Utleie: Flere bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy for å dekke ulike reisebehov.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjevogner, bagasjeoppbevaring og en tapt og funnet-avdeling for å hjelpe passasjerene med eiendelene deres.
 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan søke hjelp fra det vennlige personalet ved informasjonsskranker som ligger i begge terminalene. De kan gi informasjon om flytider, flyplassfasiliteter og lokale fasiliteter.
 • Sikkerhet: Flyplassen opprettholder strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til alle passasjerer. Sikkerhetspersonell og screeningprosedyrer er på plass for å opprettholde et sikkert miljø.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi øyeblikkelig hjelp.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyreisen.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter, med utpekte områder for funksjonshemmede parkering også.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester, har Ted Stevens Anchorage International Airport som mål å gjøre reiseopplevelsen så jevn og hyggelig som mulig for alle passasjerer som passerer gjennom portene.


Sıkça Sorulan Sorular

Ted Stevens Anchorage International Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Ted Stevens Anchorage International Airport belirlenmiş IATA kodu ANC ile tanımlanır.

Ted Stevens Anchorage International Airport'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ted Stevens Anchorage International Airport ile Frankfurt International Airport (FRA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 9h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ted Stevens Anchorage International Airport havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ted Stevens Anchorage International Airport havalimanından ayrılan yolcular, 10 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Alaska Airlines, Ravn Alaska, Delta Air Lines, Iliamna Air Taxi, United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Ankerplass şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Ankerplass şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) tercih ederler.

Ankerplass yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella