Non-stop flyvning fra Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass (LDE)

Reis til 15 steder med 5

Günlük Planlanmış Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ORY Paris

2 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
CIA Roma

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
BGY Bergamo

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
STN Essex

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
MLA Luqa

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
CRL Charleroi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
PMO Punta Raisi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 3m Vis pris
SXB Strasbourg
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
VCE Venezia
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
NAP Napoli
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris

Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass
Flyplass (IATA) kode LDE
By Lourdes
Land France (FR)
Fullstendig plassering Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass
Breddegrad 43.185676
Lengdegrad 0.002625
Nettsted Tlp.aeroport.fr
Vis på kart Google maps

Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass

Tarbes - Lourdes Pyrenees Airport Fasiliteter og tjenester

Velkommen til Tarbes - Lourdes Pyrenees Airport, din inngangsport til den fantastiske Pyreneene-regionen i Sør-Frankrike. Enten du besøker for forretninger eller fritid, tilbyr denne flyplassen en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre at reisen din er jevn og praktisk.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekking: Flyplassen har effektive innsjekkingsskranker for å hjelpe deg med å fullføre de nødvendige prosedyrene raskt og enkelt.
 • Tollfri shopping: Utforsk en rekke butikker som tilbyr et mangfoldig utvalg av produkter, inkludert kosmetikk, alkohol, tobakk og lokale suvenirer. Unn deg litt shopping i siste øyeblikk før avreise.
 • Restauranter og kafeer: Nyt et utvalg restauranter og kafeer som passer til forskjellige smaker og preferanser. Fra raske matbiter til rolige måltider, det er noe for enhver smak.
 • Tapt og funnet: Hvis du mister eiendeler under reisen, har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet. for å hjelpe deg med å gjenopprette gjenstandene dine.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plassert i hele terminalen, er minibanker og valutavekslingstjenester tilgjengelig for å dekke dine økonomiske behov.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Hold kontakten og sørg for at enhetene dine lades med flyplassens gratis Wi-Fi og ladestasjoner.

Passasjertjenester

 • Informasjonsskranke: Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er det hjelpsomme personalet ved informasjonsskranken der for å gi deg nødvendig veiledning.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen dekker behovene til passasjerer med redusert mobilitet, og tilbyr dedikerte tjenester og fasiliteter for å sikre en komfortabel og problemfri opplevelse.
 • Bagasje Håndtering: Det dedikerte bagasjeserviceteamet sikrer jevn håndtering av bagasjen din, noe som gjør reisen din stressfri.
 • Bilutleie: Det er enkelt å leie en bil på Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass. Flere bilutleiefirmaer opererer innenfor terminalen, og tilbyr en rekke alternativer for å passe dine transportbehov.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for kort og lang sikt opphold, beleilig plassert i nærheten av terminalen for enkel tilgang.
 • Taxi og offentlig transport: For de som foretrekker offentlig transport, er drosjer og ulike busstjenester tilgjengelig like utenfor terminalen, klare til å tar deg til ønsket reisemål.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer Tarbes - Lourdes Pyrenees Airport en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for alle passasjerer. Start reisen til den pittoreske Pyreneene-regionen på riktig måte ved å bruke fasilitetene denne flyplassen har å tilby.


Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LDE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 40m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen John Paul II International Airport Kraków–Balice (KRK) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Volotea, Ryanai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Lourdes şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Lourdes şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Tarbes - Lourdes Pyrenees flyplass (LDE) tercih edilen seçenektir.

Lourdes yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella