Direktefly fra Syros Island flyplass (JSY)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Syros Island flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen

1 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris

Syros Island flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Syros Island flyplass
Flyplass (IATA) kode JSY
By Syros-øya
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Syros Island flyplass
Breddegrad 37.422141
Lengdegrad 24.947660
Vis på kart Google maps

Syros Island Airport Fasiliteter og tjenester

Syros Island Airport, også kjent som Syros National Airport "Dimitrios Vikelas," er en liten flyplass som ligger på øya Syros i Hellas. Til tross for sin beskjedne størrelse tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en behagelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerene. La oss se nærmere på hva Syros Island Airport har å tilby.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Syros Island Airport tilbyr effektive og velorganiserte innsjekkingsskranker for å lette innsjekkingsprosessen.
 • Venteområder: Passasjerer kan slappe av i komfortable venteområder før flyreiser. Flyplassen tilbyr rikelig med sitteplasser sammen med ladepunkter for elektroniske enheter.
 • Butikker og boutiquer: Reisende kan utforske et utvalg av butikker og boutiquer i terminalen. Enten du leter etter suvenirer, bøker eller til og med moteartikler, kan du finne dem på Syros Island Airport.
 • Kafeer og restauranter: Det er flere kafeer og restauranter på flyplassen som serverer en rekke deilige snacks, måltider og drikkevarer. Enten du vil ha en rask kaffe eller et komplett måltid, vil du ikke gå sulten på Syros Island Airport!
 • Bilutleietjenester: For de som ønsker å utforske Syros-øya i sitt eget tempo, tilbyr flyplassen bilutleietjenester, slik at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy ved ankomst.

Passasjertjenester

 • Informasjonsskranke: Syros Island Airport bemanner en informasjonsskranke der vennlige og kunnskapsrike ansatte er tilgjengelige for å hjelpe passasjerene med spørsmål de måtte ha angående deres reise eller flyplassfasilitetene.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert tapt og funnet, for reisendes bekvemmelighet. Hvis du har problemer med bagasjen din, vil personalet hjelpe deg med å løse problemet.
 • Enkel tilgang for funksjonshemmede passasjerer: Syros Island Airport er designet for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger. Det gir tilgjengelige fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse for alle reisende.
 • Wi-Fi-tilkobling: Hold kontakten med flyplassens gratis Wi-Fi. Passasjerer kan få tilgang til internett for å surfe på nettet eller komme på jobb mens de venter på flyet.

Transport

Syros Island Airport har gode forbindelser til de viktigste byene og feriestedene på Syros Island. Reisende kan velge mellom ulike transportalternativer for å nå sine endelige destinasjoner:

 • Drosjer: Taxitjenester er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalen, og tilbyr en praktisk og problemfri måte å nå ønsket sted.
 • Busser: Offentlige busser kjører fra flyplassen og gir regelmessige tjenester til forskjellige deler av øya. Dette budsjettvennlige alternativet er ideelt for de som ønsker å utforske Syros-øya økonomisk.
 • Bilutleie: Som nevnt tidligere tilbyr flyplassen leiebiltjenester for passasjerer som foretrekker å ha eget transportmiddel under oppholdet på Syros-øya.

Syros Island flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Syros Island flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Syros Island flyplass belirlenmiş IATA kodu JSY ile tanımlanır.

Syros Island flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Syros Island flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Syros Island flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Syros Island flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Sky Expres ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Syros-øya şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Syros-øya şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Syros Island flyplass (JSY) tercih edilen seçenektir.

Syros-øya çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Syros-øya civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella