Flygninger som går fra Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn (BTJ)

Reis til 4 steder med 8

Günlük Planlanmış Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KNO Knokke-Heist

7-8 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
CGK Jakarta

2-3 flyvninger per dag

2t 55m Vis pris
KUL Sepang

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
PEN George Town
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris

Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode BTJ
By Banda Aceh
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn
Breddegrad 5.509068
Lengdegrad 95.427669
Nettsted Sultaniskandarmuda-airport.co.id
Vis på kart Google maps

Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn er hovedflyplassen som betjener byen Banda Aceh, Indonesia. Det er inngangsporten til den vakre Aceh-provinsen og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse for passasjerer. Her er noen av hovedtilbudene:

1. Terminal

Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning som er godt utstyrt for å håndtere et stort antall passasjerer. Terminalen har separate områder for ankomster og avganger, noe som sikrer en sømløs flyt av reisende. Fasilitetene inkluderer komfortable sittegrupper, rene toaletter og en rekke spisesteder og shoppingmuligheter.

2. Innsjekking og sikkerhet

Innsjekkingsprosessen på Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn er effektiv og brukervennlig. Passasjerer kan sjekke inn ved utpekte skranker, og det er selvinnsjekkingskiosker tilgjengelig for ekstra bekvemmelighet. Flyplassen har også grundige sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til alle reisende.

3. Immigrasjon og toll

Flyplassen har et dedikert immigrasjonsområde for internasjonale reisende, noe som gjør prosessen med å komme inn og ut av landet problemfri. Trente offiserer er tilstede for å hjelpe med immigrasjons- og tollprosedyrer, for å sikre en jevn overgang. Flyplassen følger strengt alle tollforskrifter.

4. Bagasjehåndtering

Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn har effektive bagasjehåndteringstjenester for å minimere forsinkelser og ulemper. Bagasjeoppbevaringsområder er godt organisert og utstyrt med moderne teknologi for nøyaktig identifikasjon av bagasjen. I tillegg tilbyr flyplassen traller og bærere for å hjelpe passasjerene med bagasjen.

5. Transport

Passasjerer har ulike transportmuligheter til og fra flyplassen. Bilutleie er tilgjengelig for de som foretrekker å kjøre selv. Drosjer og online skysstjenester er også lett tilgjengelige. Flyplassen har rikelig med parkeringsmuligheter for private kjøretøy.

6. Lounger

Flyplassen har komfortable salonger for både innenlandske og internasjonale passasjerer. Disse salongene gir et fredelig og avslappende miljø vekk fra travelheten på terminalen. Passasjerer kan nyte gratis snacks og drikkevarer, få tilgang til gratis Wi-Fi og bruke ladestasjoner for elektroniske enheter.

7. Medisinske tjenester

For å sikre passasjerenes velvære har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personale i beredskap. I nødstilfeller er medisinske fagfolk tilgjengelig for å gi umiddelbar hjelp. Førstehjelpsutstyr og defibrillatorer er strategisk plassert over hele terminalen for rask tilgang.

8. Spesialhjelp

Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn er forpliktet til å tilby en sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer, inkludert de med spesielle behov. Flyplassen tilbyr dedikert assistanse for personer som trenger mobilitetshjelpemidler, rullestoltjenester eller annen spesiell assistanse. Ramper og heiser er praktisk plassert i hele terminalen for tilgjengelighet.

9. Informasjon og kundeservice

Flyplassen sørger for at passasjerene til enhver tid er godt informert. Informasjonsskranker er tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi assistanse. Dedikerte kundeservicerepresentanter er til stede for å møte passasjerers bekymringer, tilbakemeldinger og klager.

Sultan Iskandar Muda International Airport utmerker seg ved å tilby en rekke eksepsjonelle fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Med sin moderne infrastruktur og høye standard sikrer flyplassen en problemfri reise for besøkende til Banda Aceh og den fantastiske Aceh-provinsen.


Sıkça Sorulan Sorular

Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu BTJ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 0m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen Soekarno-Hatta International Airport (CGK) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 8 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Wings Air, Batik Air, Lion Air, Citilink, Garuda Indonesi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Banda Aceh şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Banda Aceh şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Sultan Iskandar Muda internasjonale lufthavn (BTJ) tercih ederler.

Banda Aceh yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella