Non-stop flyvning fra Stockholm-Arlanda flyplass (ARN)

Direkteflyvninger til 143 destinasjoner betjenes av 43 flyselskaper.

Stockholm-Arlanda flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Stockholm-Arlanda flyplass
Flyplass (IATA) kode ARN
By Stockholm
Land Sweden (SE)
Fullstendig plassering Stockholm-Arlanda flyplass
Breddegrad 59.649762
Lengdegrad 17.923781
Nettsted Swedavia.se
Vis på kart Google maps
Stockholm-Arlanda flyplass
Stockholm-Arlanda flyplass
Stockholm-Arlanda flyplass
Stockholm-Arlanda flyplass
Stockholm-Arlanda flyplass
Stockholm-Arlanda flyplass

Stockholm-Arlanda flyplass

Stockholm-Arlanda Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Stockholm-Arlanda Airport er den største og travleste flyplassen i Sverige. Den fungerer som den viktigste internasjonale inngangsporten til Stockholm og regionen rundt. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å forbedre passasjeropplevelsen og sikre smidig reise.

Fasiliteter

 • Terminaler: Stockholm-Arlanda lufthavn har flere terminaler, inkludert terminal 2, Terminal 3 og Terminal 5. Hver terminal er utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov.
 • Lounge: Flyplassen har en rekke salonger som gir et komfortabelt og avslappende miljø. Passasjerer kan få tilgang til lounger gjennom flyselskapsspesifikke ordninger eller ved å kjøpe et pass.
 • Restauranter og kafeer: Det er et mangfoldig utvalg av spisesteder tilgjengelig på flyplassen, som passer til forskjellige smaker og kostholdspreferanser. Reisende kan finne alt fra gatekjøkken til fine restauranter.
 • Shopping: Stockholm-Arlanda lufthavn tilbyr et bredt utvalg av butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder. Passasjerer kan utforske ulike merker, inkludert mote, tilbehør, elektronikk og suvenirer.
 • Lekeområder for barn: Flyplassen forstår viktigheten av å holde unge reisende underholdt. Det tilbyr utpekte lekeområder utstyrt med leker og underholdningsfasiliteter for å gjøre reisen hyggelig for familier.
 • Kapell: For de som søker et sted for rolig ettertanke eller bønn, har flyplassen et kapell som er åpent for alle passasjerer. og flyplasspersonale.

Tjenester

 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Informasjonsskranker: Det er ulike informasjonsskranker plassert i hver terminal, som gir hjelp med spørsmål, veibeskrivelse og generell flyplassinformasjon.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeoppbevaring, hvor besøkende kan trygt oppbevare eiendelene sine. Det er også tjenester for innpakning av bagasje tilgjengelig for ekstra beskyttelse.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportmuligheter til og fra Stockholm sentrum, inkludert tog, busser og drosjer. Passasjerer kan enkelt få tilgang til disse tjenestene fra flyplassterminalene.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, slik at passasjerer kan leie en bil for reisen.
 • Medisinske tjenester.: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Stockholm-Arlanda lufthavn medisinske fasiliteter og utdannede fagfolk til å yte assistanse.

Stockholm-Arlanda lufthavn er forpliktet til å tilby en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester kan passasjerer slappe av, spise, handle og enkelt navigere gjennom flyplassen. Enten det er et kort opphold eller et langt opphold, sikrer Stockholm-Arlanda flyplass en hyggelig reise for alle.


Sıkça Sorulan Sorular

Stockholm-Arlanda flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Stockholm-Arlanda flyplass belirlenmiş IATA kodu ARN ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Stockholm-Arlanda flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 11h 0m süren ve Airbus A350-900 ile gerçekleştirilen Suvarnabhumi Airport (BKK) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Stockholm-Arlanda flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 43 taşıyıcı, Stockholm-Arlanda flyplass hizmet vermektedir ve aralarında SAS, Norwegian Air Intl, Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Finnai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Stockholm şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Stockholm şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Stockholm-Arlanda flyplass (ARN) tercih edilen seçenektir.

Stockholm çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Stockholm civarında 3 havaalanı bulunmaktadır: Stockholm-Arlanda flyplass (ARN), Stockholm-Bromma flyplass (BMA), Stockholm Skavsta flyplass (NYO)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella