Rimelige flyvninger fra Sovetsky flyplass (OVS)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Sovetsky flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SVX Jekaterinburg
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
EYK Beloyarsky
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
TJM Tyumen
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
LED Saint Petersburg
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 33m Vis pris

Sovetsky flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Sovetsky flyplass
Flyplass (IATA) kode OVS
By Sovetskiy
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Sovetsky flyplass
Breddegrad 61.328196
Lengdegrad 63.598705
Nettsted Sovaero.ru
Vis på kart Google maps

Sovetsky Airport fasiliteter og tjenester

Sovetsky Airport er et moderne anlegg som ligger i Sovetsky, en by i Russland. Det tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter for å sikre en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for passasjerer. Enten du ankommer eller drar fra Sovetsky lufthavn, kan du forvente førsteklasses fasiliteter og tjenester.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Sovetsky lufthavn har et godt designet og romslig terminalbygning utstyrt med ulike fasiliteter og tjenester.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyvninger ved de dedikerte skrankene i terminalen.
 • Bagasjehåndtering: flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringsfasiliteter for å sikre smidig overføring av bagasje.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en rekke retter og snacks.
 • Shopping: Du finner avgiftsfrie butikker og en rekke utsalgssteder innenfor flyplassens lokaler, slik at passasjerer kan handle suvenirer, klær og andre gjenstander.
 • Lounge: Sovetsky Airport tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av før eller etter deres flyvninger. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og forfriskninger.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er det et medisinsk senter utstyrt med utdannede fagfolk for å gi umiddelbar hjelp.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Flyplassen inkluderer rom for babypleie utstyrt med stellebord og andre nødvendige fasiliteter for foreldre som reiser med spedbarn.
 • Wi-Fi-tilgang: Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi på hele flyplassen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Sovetsky Airport gir oppdatert flyinformasjon på displaytavler i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg informert om flyreisene deres.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportmuligheter til og fra byen, inkludert drosjer, leiebiler og skytteltjenester.
 • Parkering: Praktiske parkeringsplasser er tilgjengelig for passasjerer som ønsker det. å parkere kjøretøyene sine på flyplassen under reisen.
 • Tapt og funnet: En dedikert skrivebord for tapt og funnet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer i tilfelle de mister eiendelene sine på flyplassens område.
 • Tilgjengelighetstjenester: Sovetsky lufthavn sikrer tilgjengelighet for passasjerer med funksjonshemninger, gir rullestolassistanse og tilgjengelige fasiliteter i hele terminalen.
 • Valutaveksling: Passasjerer kan enkelt veksle valuta på flyplassen, med valutavekslingsskranker plassert innenfor terminal.
 • Forretningstjenester: Forretningsreisende kan benytte seg av fasiliteter som konferanserom, fakstjenester og arbeidsstasjoner.
 • Informasjonsskranker: Det vennlige flyplasspersonalet er stasjonert ved informasjonsskranker for å tilby all assistanse eller informasjon som kreves av passasjerer.

Enten du er en hyppig reisende eller besøker Sovetsky for første gang, sikrer Sovetsky Airports imponerende fasiliteter og tjenester en hyggelig og problemfri opplevelse. Flyplassens forpliktelse til passasjerkomfort og bekvemmelighet gjør den til en utmerket inngangsport til byen Sovetsky og utover.


Sıkça Sorulan Sorular

Sovetsky flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Sovetsky flyplass belirlenmiş IATA kodu OVS ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Sovetsky flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 35m süren ve Sukhoi Superjet 100-95 ile gerçekleştirilen Pulkovo Airport (LED) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Sovetsky flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Sovetsky flyplass hizmet vermektedir ve aralarında UTai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Sovetskiy şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Sovetskiy şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Sovetsky flyplass (OVS) tercih ederler.

Sovetskiy çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Sovetskiy civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella