Direktefly fra Southwest Oregon regionale flyplass (OTH)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Southwest Oregon regionale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SFO San Fransisco

2 flyvninger per dag

1t 27m Vis pris
DEN Denver
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 48m Vis pris

Southwest Oregon regionale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Southwest Oregon regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode OTH
By North Bend
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Southwest Oregon regionale flyplass
Breddegrad 43.419430
Lengdegrad -124.246879
Nettsted Flyoth.com
Vis på kart Google maps

Fasiliteter og tjenester for Southwest Oregon Regional Airport

Southwest Oregon Regional Airport, som ligger i North Bend, Oregon, fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen. Med et mål om å tilby praktiske og effektive tjenester til reisende, tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for passasjerer for å sikre en komfortabel reise.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og velutstyrt terminalbygning som gir et innbydende miljø for reisende.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan finne flere restauranter, kafeer og salgsautomater på hele flyplassen, som tilbyr et utvalg av mat og drikkevarer.
 • Detaljbutikker: Flyplassen er hjemsted for ulike butikker hvor reisende kan utforske og kjøpe varer som suvenirer, klær og magasiner.
 • Saler: For de som søker en rolig og privat plass, tilbyr flyplassen førsteklasses salonger som tilbyr komfortable sitteplasser og fasiliteter.
 • Bagasjetjenester: Southwest Oregon Regional Airport sikrer effektiv håndtering og overføring av bagasje, og gir assistanse i tilfelle tapt eller skadet bagasje.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, inkludert korttids- og langtidsparkeringsmuligheter, som sikrer enkel tilgang for reisende.
 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil fra flere biler utleiebyråer til stede på flyplassen, og gir fleksibilitet for transport under oppholdet.
 • Konferanserom: Flyplassen tilbyr konferanserom utstyrt med moderne fasiliteter for forretningsreisende som ønsker å gjennomføre møter eller konferanser.
 • Wi-Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelig for reisende som trenger finansielle transaksjoner.

Tjenester

I tillegg til fasilitetene tilbyr Southwest Oregon Regional Airport også en rekke tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer:

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan få informasjon om flyreiser i sanntid gjennom skjermer plassert strategisk i hele terminalbygningen.
 • Baktransport: Flyplassen tilbyr ulike former for bakketransport, inkludert drosjer, skyttelbusser og leiebiler, som sikrer at passasjerer enkelt kan nå sine destinasjoner.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet, for å sikre at de får en komfortabel og problemfri opplevelse.
 • Tapt og funnet: Ved tapte gjenstander kan reisende rapportere og spørre om eiendelene sine på flyplassens Lost and Found-avdeling.
 • Reiseinformasjon: Flyplassen tilbyr reisebrosjyrer, kart og annet ressurser for å hjelpe passasjerer med å utforske regionen og planlegge deres videre reiser.
 • Sikkerhet: Southwest Oregon Regional Airport opprettholder strenge sikkerhetstiltak og personell for å sikre sikkerhet og velvære for alle passasjerer og ansatte.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber Southwest Oregon Regional Airport etter å skape en positiv og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten du besøker for forretninger eller fritid, dekker flyplassens fasiliteter de ulike behovene til reisende, og sikrer en jevn reise fra start til slutt.


Southwest Oregon regionale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Southwest Oregon regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Southwest Oregon regionale flyplass belirlenmiş IATA kodu OTH ile tanımlanır.

Southwest Oregon regionale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Southwest Oregon regionale flyplass ile Denver International Airport (DEN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 48m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Southwest Oregon regionale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Southwest Oregon regionale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

North Bend şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

North Bend şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Southwest Oregon regionale flyplass (OTH) tercih ederler.

North Bend yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella