Flygninger som går fra South Bimini flyplass (BIM)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış South Bimini flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FLL Fort Lauderdale
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

South Bimini flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn South Bimini flyplass
Flyplass (IATA) kode BIM
By Bimini
Land Bahamas (BS)
Fullstendig plassering South Bimini flyplass
Breddegrad 25.701362
Lengdegrad -79.272599
Vis på kart Google maps

South Bimini Airport fasiliteter og tjenester

South Bimini Airport, som ligger på den vakre øya South Bimini på Bahamas, tilbyr moderne fasiliteter og en rekke tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for besøkende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en godt designet og romslig terminalbygning utstyrt med komfortable sittegrupper og moderne fasiliteter.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at bagasjen din blir tatt vare på fra det øyeblikket du ankommer til du drar.
 • Leiebiler: Reisende kan enkelt leie biler fra flere bilutleiefirmaer på flyplassen. Denne praktiske tjenesten lar besøkende utforske øya i sitt eget tempo.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for private kjøretøy, noe som sikrer at reisende har et sikkert sted å parkere under oppholdet.
 • Duty-free shopping: South Bimini Airport har en avgiftsfri butikk hvor besøkende kan unne seg litt detaljhandel. Fra lokale suvenirer til luksusvarer, det er noe for enhver smak.
 • Drivstofftjenester: For flyeiere tilbyr flyplassen drivstofftjenester for å fylle opp tankene før de fortsetter reisen.

Tjenester

 • Passkontroll og toll: Flyplassen har dedikerte passkontroll- og tollfasiliteter for å sikre en jevn inn- og utreise for internasjonale reisende.
 • Flytjenester: Sør Bimini Airport tilbyr flytjenester, inkludert flyplanleggingsassistanse, værinformasjon og bakketjenester, for å støtte piloter og deres fly.
 • Mat og drikke: Sultne reisende kan tilfredsstille lysten på flyplassens restaurant eller ta en rask matbit i snackbaren. Øyas herlige mat vil garantert glede enhver gane.
 • Informasjonsskranke: For spørsmål eller assistanse er en informasjonsskranke tilgjengelig i terminalbygningen for å gi besøkende nødvendig informasjon om flyplasstjenester eller generell øyinformasjon.
 • Trådløst Internett: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilkobling, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet eller følge med på jobb mens de venter på flyet.
 • Transport: Transporttjenester er praktisk plassert utenfor flyplassen for å transportere passasjerer til deres ønskede overnattingssteder.

South Bimini Airport bestreber seg på å gi en hyggelig og problemfri opplevelse for alle reisende. Med sine moderne fasiliteter og omfattende tjenester, fungerer flyplassen som en inngangsport til den idylliske og fengslende Sør-Bimini-øya.


South Bimini flyplass Sıkça Sorulan Sorular

South Bimini flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BIM kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından South Bimini flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

South Bimini flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

South Bimini flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

South Bimini flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Silver Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bimini şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bimini şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle South Bimini flyplass (BIM) tercih edilen seçenektir.

Bimini yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella