Rimelige flyvninger fra Soummam – Abane Ramdane flyplass (BJA)

Non-stop flyvninger til 5 destinasjoner med 5 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Soummam – Abane Ramdane flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ORY Paris

1-2 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
CDG Paris

2 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
ALG Alger

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
LYS Lyon

2 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
MRS Marseille

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

Soummam – Abane Ramdane flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Soummam – Abane Ramdane flyplass
Flyplass (IATA) kode BJA
By Bejaia
Land Algeria (DZ)
Fullstendig plassering Soummam – Abane Ramdane flyplass
Breddegrad 36.793393
Lengdegrad 5.877775
Nettsted Egsa-alger.dz
Vis på kart Google maps

Soummam? Abane Ramdane Airport fasiliteter og tjenester

The Soummam? Abane Ramdane Airport, som ligger i Béjaïa, Algerie, er et viktig transportknutepunkt som betjener innenlandske og internasjonale passasjerer. Omdøpt til ære for to algeriske revolusjonære, Larbi Ben M'hidi (kodenavn Soummam) og Abane Ramdane, tilbyr flyplassen ikke bare praktiske reisealternativer, men tilbyr også ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre den generelle passasjeropplevelsen.

Fasiliteter:

 • Terminaler: Flyplassen består av to terminaler - Terminal 1 og Terminal 2. Terminal 1 håndterer innenlandsflyvninger mens Terminal 2 primært er for internasjonale flyvninger. Begge terminalene tilbyr moderne fasiliteter og komfortable venteområder.
 • Lounge: Soummam? Abane Ramdane Airport har VIP-salonger hvor passasjerene kan slappe av eller jobbe i rolige omgivelser. Disse salongene tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang, komfortable sitteplasser og forfriskninger.
 • Mat og drikke: Flere spisesteder er tilgjengelige overalt på terminalene, alt fra kafeer til restauranter. Passasjerer kan nyte en rekke retter, inkludert lokale algeriske retter og internasjonale hurtigmatmerker.
 • Detaljhandel: Flyplassen har et utvalg av butikker hvor reisende kan handle avgiftsfritt. varer, elektronikk, mote og lokale suvenirer. Disse butikkene tilbyr en rekke produkter for å imøtekomme ulike preferanser og behov.
 • Bank og valutaveksling: Passasjerer kan finne bankfasiliteter og valutavekslingstjenester på flyplassen. Minibanker er praktisk plassert for kontantuttak, og valutavekslingsskranker gjør det mulig for reisende å få tak i lokal valuta.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer for å holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Bilutleie: Bilutleietjenester er praktisk plassert i ankomstområdet til begge terminalene. Flere anerkjente bilutleiefirmaer tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy for å dekke ulike transportbehov.
 • Parkering: Soummam? Abane Ramdane Airport tilbyr rikelig med parkeringsplasser for korttids- og langtidsopphold. Passasjerer kan parkere kjøretøyene sine trygt på anviste områder i nærheten av terminalene.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter for å imøtekomme eventuelle akutte medisinske behov. Opplærte fagfolk og medisinsk personell er tilgjengelig for å gi umiddelbar hjelp når det er nødvendig.

Tjenester:

 • Bagasjehjelp: Passasjerer kan søke hjelp til bagasjen ved dedikerte skranker. Tjenestene inkluderer bagasjeinnpakning, tapt og funnet assistanse og generelle henvendelser.
 • Informasjonsskranker: Informasjonsskranker er strategisk plassert over hele flyplassen for å hjelpe passasjerer med flyinformasjon, ombordstigningsprosedyrer og andre forespørsler knyttet til reisen deres.
 • Spesielle behov: Soummam? Abane Ramdane Airport tilbyr tjenester for passasjerer med spesielle behov eller funksjonshemminger. Rullestolassistanse og utpekte sitteplasser er tilgjengelig for å sikre en problemfri opplevelse.
 • Lekeområder for barn: For familier som reiser med små barn, har flyplassen dedikerte lekeområder hvor barna kan delta i interaktive aktiviteter og trygt nyte tiden før de går ombord på flyene.
 • Bønnerom: Flyplassen tilbyr bønnerom for passasjerer som trenger et stille rom for bønn og refleksjon. Disse bønnerommene er tilgjengelige for mennesker med forskjellig tro og vedlikeholdes for fredelig kontemplasjon.
 • Transport: Ulike transportalternativer kobler flyplassen til sentrum og områdene rundt. Drosjer, busser og leiebiltjenester gjør det praktisk for passasjerer å nå sine ønskede destinasjoner.

For å konkludere,

Soummam? Abane Ramdane Airport er forpliktet til å tilby enestående fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for passasjerer. Med sitt utvalg av fasiliteter og praktiske transportmuligheter, fortsetter flyplassen å fungere som en viktig inngangsport som forbinder Algerie med verden.


Sıkça Sorulan Sorular

Soummam – Abane Ramdane flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Soummam – Abane Ramdane flyplass belirlenmiş IATA kodu BJA ile tanımlanır.

Soummam – Abane Ramdane flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Soummam – Abane Ramdane flyplass ile Paris - Charles de Gaulle Airport (CDG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Soummam – Abane Ramdane flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Soummam – Abane Ramdane flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 5 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air Algerie, Transavia France, Volotea, ASL Airlines Franc ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bejaia şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Bejaia şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Soummam – Abane Ramdane flyplass (BJA) tercih ederler.

Bejaia yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella