Direktefly fra Skardu flyplass (KDU)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Skardu flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ISB Rawalpindi

2 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
SKT Sialkot
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

flyvninger per dag

1t 5m Vis pris

Skardu flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Skardu flyplass
Flyplass (IATA) kode KDU
By Skardu
Land Pakistan (PK)
Fullstendig plassering Skardu flyplass
Breddegrad 35.339444
Lengdegrad 75.541389
Vis på kart Google maps

Skardu flyplassfasiliteter og tjenester

Introduksjon

Skardu flyplass, som ligger i byen Skardu i Gilgit-Baltistan-regionen i Pakistan, fungerer som en viktig inngangsport til en av mest pittoreske og eventyrlystne reisemål i verden. Skardu lufthavn er omgitt av høye fjell og ligger midt i en fantastisk naturskjønnhet, og tilbyr viktige fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse for passasjerene.

Moderne infrastruktur

Skardu lufthavn har en moderne og godt vedlikeholdt infrastruktur som imøtekommer behovene til både nasjonale og internasjonale reisende. Flyplassterminalen inkluderer komfortable venteområder, rene toaletter og avgiftsfrie butikker som tilbyr et utvalg av lokalt håndverk, suvenirer og snacks.

Bagasjehåndtering

Flyplassen tilbyr effektiv bagasjehåndtering tjenester, for å sikre at bagasje umiddelbart overføres fra flyet til det aktuelle bagasjeområdet. Passasjerer kan stole på at flyplasspersonalet tar best vare på eiendelene sine og sørger for sikker ankomst.

Catering og forfriskninger

Skardu lufthavn forstår viktigheten av å tilby kvalitetscatering og forfriskninger. sine passasjerer. Terminalen har en restaurant og flere matkiosker som tilbyr en rekke lekre lokale og internasjonale retter, snacks og drikkevarer. Enten du er ute etter en rask matbit eller et komplett måltid, sørger flyplassen for at smaksløkene dine blir fornøyde.

Transporttjenester

Transport til og fra Skardu flyplass er lett tilgjengelig. Drosjer, leiebiler og private transporttjenester er lett tilgjengelige utenfor flyplassterminalen, noe som gir praktiske muligheter for reisende å nå sine ønskede destinasjoner. Dessuten, for turisters bekvemmelighet, tilbyr turoperatører dedikerte transporttjenester til ulike populære turiststeder i regionen.

Medisinske fasiliteter

Skardu lufthavn prioriterer passasjerenes velvære ved å tilbyr viktige medisinske fasiliteter. Terminalen har et velutstyrt medisinsk senter bemannet med kvalifisert helsepersonell som er opplært til å håndtere eventuelle mindre medisinske nødsituasjoner. I tilfelle mer alvorlige medisinske situasjoner er flyplassen forbundet med nærliggende sykehus for umiddelbar og effektiv medisinsk hjelp.

Flyinformasjon

Flyplassen gir oppdatert flyinformasjon for å holde passasjerer informert om forsinkelser, kanselleringer og ombordstigningsdetaljer. Passasjerer kan få tilgang til denne informasjonen gjennom digitale displaytavler som er strategisk plassert i terminalen.

Skardu Airport er forpliktet til å tilby en sømløs reiseopplevelse for sine passasjerer. Med sin moderne infrastruktur, effektive tjenester og praktiske fasiliteter, sikrer flyplassen at reisende nyter en komfortabel og problemfri reise til og fra en av de mest fantastiske destinasjonene i verden.


Sıkça Sorulan Sorular

Skardu flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Skardu flyplass belirlenmiş IATA kodu KDU ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Skardu flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 5m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Sialkot International Airport (SKT) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Skardu flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Skardu flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Pakistan International Airlines, Airblu gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Skardu şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Skardu şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Skardu flyplass (KDU) tercih edilen seçenektir.

Skardu çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Skardu civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella