Rimelige flyvninger fra Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn (GBE)

Non-stop flyvninger til 8 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
JNB Johannesburg

6-10 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
MUB Maun

3-4 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
CPT Cape Town

3-4 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
FRW Francistown

2-4 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
BBK Kasane

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
ADD Addis Abeba

1 flyvninger per dag

5t 30m Vis pris
HRE Harare
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
LUN Lusaka
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode GBE
By Gaborone
Land Botswana (BW)
Fullstendig plassering Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn
Breddegrad -24.555833
Lengdegrad 25.918889
Nettsted Caab.co.bw
Vis på kart Google maps
Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn
Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn
Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn
Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn
Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn
Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn

Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn, som ligger i Gaborone, Botswana, er landets viktigste internasjonale gateway. Flyplassen fungerer som hovedinngangs- og avgangspunktet for både innenlandske og internasjonale reisende, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig opplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker, slik at passasjerer effektivt kan levere av bagasjen og få boardingkort.
 • Sikkerhetssjekker: Moderne sikkerhetsutstyr og prosedyrer er på plass for å sikre sikkerheten til reisende og deres eiendeler.
 • Detaljhandel og avgiftsfri: Terminalen har en rekke utsalgssteder og avgiftsfrie butikker, som tilbyr et bredt utvalg av produkter som suvenirer, bøker, elektronikk, mote og lokalt håndverk.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte et utvalg av restauranter, kafeer og snackbarer som serverer både lokale og internasjonale retter. Enten reisende er ute etter en rask matbit eller et avslappende måltid, er det tilgjengelige alternativer for enhver smak.
 • Lounge: VIP-salonger er tilgjengelige for de som leter etter en mer komfortabel og eksklusiv opplevelse. Disse salongene tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, forfriskninger, aviser og komfortable sitteplasser.

Transporttjenester

 • Taxi og bilutleie: For reisende som trenger transport ved ankomst, drosjer og bilutleie er lett tilgjengelig like utenfor terminalbygningen.
 • Shutteltjenester: Flyplassen tilbyr skytteltjenester til ulike hoteller i Gaborone og nærliggende områder. Disse tjenestene gir praktiske transportmuligheter for passasjerer.
 • Parkering: Hvis du planlegger å parkere kjøretøyet på flyplassen, er det parkeringsplasser tilgjengelig for korttids- og langtidsopphold. Parkeringsområdene er godt vedlikeholdt og gir en trygg plass for kjøretøy.

Tilleggstjenester

 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker kan finnes på forskjellige steder inne i terminalen, noe som gjør det enkelt for reisende å ta ut kontanter. Valutavekslingstjenester er også tilgjengelige for de som trenger lokal valuta.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eiendeler under reisen, er en dedikert Tapt og Found-avdeling tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerene med å gjenopprette gjenstandene sine.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har en medisinsk klinikk utstyrt for å håndtere grunnleggende helsenødsituasjoner.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer for å holde kontakten under reisen.
 • Spesiell assistanse: Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn streber etter å gi en inkluderende reiseopplevelse. Spesialisert assistanse er tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet, familier som reiser med små barn og seniorer.

Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn prioriterer komforten og bekvemmeligheten til sine passasjerer. Med en rekke terminalfasiliteter, transporttjenester og tilleggsfasiliteter, sikrer flyplassen en hyggelig og problemfri reiseopplevelse for alle besøkende til Botswana.


Sıkça Sorulan Sorular

Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GBE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 30m süren ve Boeing 737MAX 8 Passenger ile gerçekleştirilen Addis Ababa Bole International Airport (ADD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Air Botswana, Airlink (South Africa), Ethiopian Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Gaborone şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Gaborone şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Sir Seretse Khama internasjonale lufthavn (GBE) tercih edilen seçenektir.

Gaborone çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Gaborone civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella