Spesialtilbud på flyvninger fra Sílvio Navn Júnior Regional Airport (MGF)

Direkteflyvninger til 5 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Sílvio Navn Júnior Regional Airport Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
GRU São Paulo

3-4 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
VCP Campinas

3-4 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
CWB Curitiba

2-4 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
BPS Porto Seguro
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
CGH São Paulo

flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Sílvio Navn Júnior Regional Airport hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Sílvio Navn Júnior Regional Airport
Flyplass (IATA) kode MGF
By Maringá
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Sílvio Navn Júnior Regional Airport
Breddegrad -23.421000
Lengdegrad -51.933056
Nettsted Aeroportomaringa.com.br
Vis på kart Google maps

Sílvio Name Júnior Regional Airport Fasiliteter og tjenester

Sílvio Name Júnior Regional Airport er et fremtredende reisemål for både innenlandske og internasjonale reisende, og fungerer som en inngangsport til regionen. Med toppmoderne fasiliteter og en rekke tjenester tilgjengelig, har flyplassen som mål å tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

Flyplassen kan skryte av moderne og komfortable fasiliteter designet for å imøtekomme behovene til reisende. Noen av nøkkelfasilitetene som er tilgjengelige på Sílvio Name Júnior Regional Airport inkluderer:

 • Roslige terminaler: Flyplassen har romslige terminaler med rikelig med sitteplasser, noe som gjør det praktisk for passasjerer å slappe av og vente på flyet.
 • Lounge: Eksklusive salonger er tilgjengelig for passasjerer som ønsker ekstra komfort og privatliv. Disse salongene tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert gratis snacks og drikkevarer, Wi-Fi-tilgang og komfortable sitteplasser.
 • Restauranter og kafeer: Ulike spisesteder er spredt over hele flyplassen, og tilbyr et bredt utvalg av retter til imøtekomme ulike smaker og preferanser.
 • Detaljhandel: En mengde butikker er tilgjengelige, slik at reisende kan unne seg litt shopping i siste liten. Fra luksusvarer til suvenirer, det er noe for enhver smak.
 • Flyplasshoteller: For passasjerer med lange mellomlandinger eller flyreiser tidlig om morgenen, er det praktisk plasserte hoteller i nærheten av flyplassen som tilbyr komfortabel innkvartering.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen gir utmerket tilgjengelighet, med fasiliteter designet for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger. Rullestolramper, heiser og tilgjengelige toaletter er tilgjengelig for å sikre et inkluderende miljø for alle.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for reisende som velger å kjøre til flyplassen. Både korttids- og langtidsparkeringsalternativer er tilgjengelige, noe som sikrer bekvemmelighet for alle passasjerer.

Tjenester

Sílvio Name Júnior Regional Airport tilbyr en rekke tjenester for å forbedre den totale reiseopplevelsen. Disse tjenestene inkluderer:

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyinformasjon gjennom digitale displaytavler plassert i viktige områder på flyplassen. I tillegg er informasjonsskrankene bemannet med vennlig personell som er klar til å hjelpe reisende med eventuelle spørsmål.
 • Bagasjehåndtering: Et effektivt bagasjehåndteringssystem sikrer jevn og rettidig levering av passasjerenes bagasje. Passasjerer kan stole på at eiendelene deres er i trygge hender.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Transport: Flyplassen tilbyr praktiske transportmuligheter for passasjerer for å nå de ønskede destinasjonene. Drosjer, bilutleie og offentlige transporttjenester er lett tilgjengelig.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eiendeler er en dedikert avdeling for tapt og funnet tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å finne og hente gjenstandene deres.
 • Valutaveksling: Reisende kan enkelt veksle valuta på flyplassen for å sikre at de har de nødvendige midlene for reisen.

Samlet sett tilbyr Sílvio Name Júnior Regional Airport en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sin moderne infrastruktur og dedikasjon til kundetilfredshet, har flyplassen blitt et foretrukket valg for reisende som besøker regionen.


Sílvio Navn Júnior Regional Airport Sıkça Sorulan Sorular

Sílvio Navn Júnior Regional Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Sílvio Navn Júnior Regional Airport belirlenmiş IATA kodu MGF ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Sílvio Navn Júnior Regional Airport havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 30m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Porto Seguro Airport (BPS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Sílvio Navn Júnior Regional Airport havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Sílvio Navn Júnior Regional Airport havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Azul, Gol, LATAM Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Maringá şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Maringá şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Sílvio Navn Júnior Regional Airport (MGF) tercih ederler.

Maringá çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Maringá civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella