Direktefly fra Silchar flyplass (IXS)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Silchar flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CCU Kolkata

3-4 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
SHL Sheldon
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 58m Vis pris

Silchar flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Silchar flyplass
Flyplass (IATA) kode IXS
By Silchar
Land India (IN)
Fullstendig plassering Silchar flyplass
Breddegrad 24.915904
Lengdegrad 92.979528
Nettsted Aai.aero
Vis på kart Google maps

Silchar flyplassfasiliteter og tjenester

Silchar flyplass er et viktig transportknutepunkt i byen Silchar i Assam, India. Den fungerer som en inngangsport til den pittoreske delstaten Assam og tilbyr flere fasiliteter og tjenester for å sikre en behagelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter:

 • Sjekk -innskranker: Silchar lufthavn tilbyr flere innsjekkingsskranker hvor passasjerer effektivt kan sjekke inn for sine flyreiser.
 • Bagasjeutleveringsområde: Et angitt område er tilgjengelig for passasjerer for å hente bagasjen ved ankomst.
 • Ventesalonger: Komfortable ventesalonger er tilgjengelig der passasjerene kan slappe av før flyet. Disse salongene er utstyrt med sitteplasser og tilbyr en fredelig atmosfære.
 • Detaljhandel og spisesteder: Silchar flyplass har en rekke utsalgssteder og spisesteder hvor passasjerene kan unne seg shopping eller spise et måltid. Fra lokale delikatesser til populære internasjonale merker, flyplassen passer til ulike smaker og preferanser.
 • Toaletter: Velholdte toaletter er praktisk spredt over hele flyplassen for passasjerenes komfort og bekvemmelighet.

Flyplasstjenester:

 • Valutaveksling: Silchar Airport tilbyr valutavekslingstjenester for passasjerer som trenger å konvertere pengene sine til lokal valuta.
 • Minibanker: Automatisk kassasjon Maskiner (minibanker) er tilgjengelige på flyplassen, slik at passasjerer kan ta ut kontanter i henhold til deres krav.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter og førstehjelpstjenester i tilfelle helsesituasjoner.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte eiendeler er en dedikert avdeling for tapt og funnet tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å hente gjenstandene sine.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er bemannet med kunnskapsrikt personell som gi assistanse og svare på spørsmål knyttet til flyreiser, tjenester eller generell informasjon.
 • Tilgjengelighet for rullestol: Silchar lufthavn sikrer tilgjengelighet for passasjerer med redusert mobilitet ved å tilby rullestolassistanse.
 • Parkeringsfasiliteter: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering, noe som gjør det praktisk for passasjerer som velger å kjøre bil.
 • Godtjenester: Silchar lufthavn håndterer også frakttjenester, forenkler transport av varer og produkter inn og ut av regionen.
 • Bilutleietjenester: Passasjerer kan benytte seg av bilutleietjenester på flyplassen, noe som gir enkle og praktiske transportalternativer.

Samlet sett, Silchar Airport har som mål å tilby en sømløs reiseopplevelse for sine passasjerer ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester. Enten det er de velutstyrte terminalfasilitetene eller de ulike flyplasstjenestene, streber Silchar Airport etter å sikre at alle passasjerers behov blir møtt, og skaper en positiv og komfortabel reise.


Silchar flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Silchar flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IXS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Silchar flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Silchar flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 15m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Netaji Subhas Chandra Bose International Airport (CCU) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Silchar flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Silchar flyplass hizmet vermektedir ve aralarında IndiGo, Air India, SpiceJe gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Silchar şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Silchar şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Silchar flyplass (IXS) tercih ederler.

Silchar çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Silchar civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella