Direktefly fra Sigiriya flyplass (GIU)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Sigiriya flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CMB Colombo

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Sigiriya flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Sigiriya flyplass
Flyplass (IATA) kode GIU
By Dambulla
Land Sri-Lanka (LK)
Fullstendig plassering Sigiriya flyplass
Breddegrad 7.957330
Lengdegrad 80.729324
Vis på kart Google maps

Fasiliteter og tjenester på Sigiriya lufthavn

Sigiriya flyplass er et viktig transportknutepunkt som fungerer som inngangsporten til Sri Lankas kulturelle triangel. Denne flyplassen ligger nær den gamle byen Sigiriya, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassens moderne terminalbygning gir et romslig og godt designet miljø, som rommer både innenlands- og utenlandsflyvninger.
 • Parkering: Sigiriya lufthavn tilbyr rikelig med parkeringsplasser for reisende som ankommer med personlige kjøretøy. Parkeringsområdet er praktisk plassert innen lett gangavstand fra terminalbygningen.
 • Detaljbutikker og avgiftsfrie: Passasjerer kan handle en rekke lokale produkter, suvenirer og internasjonale merkevarer på flyplassens utsalgssteder. I tillegg tilbyr en taxfree-butikk avgiftsfri shopping for passasjerer som reiser internasjonalt.
 • Restauranter og kafeer: Du finner flere matbutikker på Sigiriya lufthavn, som tilbyr et utvalg av lokale og internasjonal mat. Reisende kan nyte en rask matbit eller et komplett måltid før eller etter flyturen.
 • Lounge: For de som søker avslapning eller privatliv, tilbyr flyplassen komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av eller fange opp på jobb. Disse salongene tilbyr gratis Wi-Fi, forfriskninger og komfortable sitteplasser.
 • Barneomsorgsfasiliteter: Det blir enklere å reise med barn med tilgjengeligheten av dedikerte lekeområder og barnepass. Foreldre kan underholde sine små mens de venter på flyreisen.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller helseproblemer, har Sigiriya lufthavn et medisinsk senter med kvalifisert personell klar for å hjelpe passasjerer.

Tjenester

 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre smidig overføring av bagasje fra innsjekking til flyet.
 • Immigrasjon og tollvesen: Internasjonale passasjerer kan enkelt navigere i immigrasjons- og tollprosessene ved hjelp av vennlig og profesjonelt personale.
 • Transporttjenester: Sigiriya flyplass tilbyr ulike transportalternativer, inkludert drosjer, bilutleie og skytteltjenester for å gjøre reise til og fra flyplassen praktisk for passasjerer.
 • Turist Informasjon: Passasjerer kan få nyttig informasjon om lokale attraksjoner, overnattingssteder og transportalternativer ved flyplassens dedikerte turistinformasjon.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet. I tillegg er ladestasjoner tilgjengelig for å holde enhetene drevet under reisen.
 • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte eiendeler, har Sigiriya lufthavn en dedikert avdeling for tapt og funnet. hjelpe passasjerer med å gjenopprette gjenstandene sine.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme behovene til passasjerer med funksjonshemninger, inkludert tilgjengelige toaletter, ramper og utpekte parkeringsplasser.

Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester, sikrer Sigiriya flyplass en hyggelig start eller slutt på enhver reise, og gir passasjerene en sømløs reiseopplevelse.


Sigiriya flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Sigiriya flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GIU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Sigiriya flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Sigiriya flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 45m süren ve Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) ile gerçekleştirilen Bandaranaike International Airport (CMB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Sigiriya flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Sigiriya flyplass hizmet vermektedir ve aralarında SriLankan Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Dambulla şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Dambulla şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Sigiriya flyplass (GIU) tercih edilen seçenektir.

Dambulla çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Dambulla civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella