Spesialtilbud på flyvninger fra Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass (GOP)

Utforsk 6 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass

Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass
Flyplass (IATA) kode GOP
By Gorakhpur
Land India (IN)
Fullstendig plassering Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass
Breddegrad 26.746075
Lengdegrad 83.443730
Nettsted Aai.aero
Vis på kart Google maps

Shri Mahayogi Gorakhnath Airport Fasiliteter og tjenester

Shri Mahayogi Gorakhnath Airport er en kjent flyplass som ligger i Gorakhpur, Uttar Pradesh, India. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt i regionen, og forbinder byen med ulike nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen er kjent for sine utmerkede fasiliteter og tjenester, noe som gjør den til et foretrukket valg for reisende.

Fasiliteter:

  • Kundeservice: Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass er stolt av å tilby eksepsjonell kundeservice. Flyplasspersonalet er høflige, vennlige og alltid klare til å hjelpe passasjerene med deres spørsmål og bekymringer.
  • Bagasjehåndtering: Flyplassen sørger for effektiv og sikker håndtering av bagasje. Passasjerer kan stole på at bagasjetjenestene håndterer eiendelene sine med forsiktighet, og reduserer eventuelle ulemper under reisen.
  • Detaljhandel og servering: Flyplassen tilbyr et bredt utvalg av butikker og spisesteder for å imøtekomme behovene til reisende. Fra avgiftsfrie butikker til lokale delikatesser, passasjerer kan unne seg en unik shopping- og matopplevelse.
  • Loungeområder: Shri Mahayogi Gorakhnath Airport har komfortable salongområder hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før flyreisen. Disse salongene gir et rolig miljø, utstyrt med fasiliteter som Wi-Fi, ladepunkter og lesemateriell.
  • Bilutleie: For å lette sømløs transport tilbyr flyplassen bilutleietjenester. Reisende kan enkelt leie et kjøretøy ved ankomst på flyplassen, for å sikre problemfri reise til de ønskede destinasjonene.

Tjenester:

  • Flyinformasjon: Flyplassen gir nøyaktig og oppdatert informasjon om flytider, avganger og ankomster. Passasjerer kan enkelt få tilgang til denne informasjonen gjennom skjermer plassert strategisk over hele terminalen.
  • Tilgjengelighet: Shri Mahayogi Gorakhnath Airport sikrer komforten og bekvemmeligheten til alle passasjerer. Fasiliteter for personer med redusert mobilitet, inkludert ramper og utpekte parkeringsplasser, er tilgjengelig for å sikre enkel tilgang.
  • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter på stedet for å gi umiddelbar medisinsk hjelp når det er nødvendig. Opplærte fagfolk er tilgjengelige for å håndtere nødsituasjoner og tilby grunnleggende medisinsk behandling.
  • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige på flyplassen, inkludert drosjer og leiebiler. Passasjerer kan velge den mest passende transportmåten basert på deres behov og preferanser.
  • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang, slik at reisende kan holde seg tilkoblet hele reisen. Enten for jobb eller fritid, kan passasjerer nyte en sømløs internettopplevelse.

Shri Mahayogi Gorakhnath Airport er stolt av kvaliteten på sine fasiliteter og tjenester. Reisende som passerer gjennom denne travle flyplassen kan forvente en hyggelig og praktisk opplevelse, som sikrer en jevn start på reisen.


Sıkça Sorulan Sorular

Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GOP kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 25m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Sahar International Airport (BOM) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, IndiGo, Air India, SpiceJe ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Gorakhpur şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Gorakhpur şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Shri Mahayogi Gorakhnath flyplass (GOP) tercih ederler.

Gorakhpur çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Gorakhpur civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella