Rimelige flyvninger fra Shaoguan Guitou flyplass (HSC)

Direkteflyvninger til 14 destinasjoner betjenes av 7 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Shaoguan Guitou flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PKX Beijing Daxing

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
HAK Haikou

1 flyvninger per dag

1t 48m Vis pris
NNG Nanning

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
PVG Shanghai

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
TFU Chengdu Tianfu

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris
SWA Shantou

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
SHE Shenyang

1 flyvninger per dag

3t 40m Vis pris
HGH Hangzhou
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
KMG Kunming
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
CKG Chongqing
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris

Shaoguan Guitou flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Shaoguan Guitou flyplass
Flyplass (IATA) kode HSC
By Shaoguan
Land China (CN)
Fullstendig plassering Shaoguan Guitou flyplass
Breddegrad 23.395908
Lengdegrad 113.307970
Vis på kart Google maps

Shaoguan Guitou Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Shaoguan Guitou Airport, som ligger i Shaoguan City, Guangdong-provinsen, Kina, er en moderne flyplass som fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Denne artikkelen vil diskutere de ulike fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på flyplassen, noe som gjør det til en praktisk og komfortabel opplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en godt designet og romslig terminalbygning som er utstyrt med moderne fasiliteter. Passasjerer vil finne en rekke spisesteder, avgiftsfrie shoppingsteder og komfortable salonger å slappe av i før flyturen.
  • Parkering: Shaoguan Guitou flyplass tilbyr rikelig med parkeringsplasser for reisende som ønsker å forlate kjøretøyene sine på flyplassen. Parkeringsområdet er sikkert og godt vedlikeholdt, noe som sikrer sikkerheten til passasjerenes kjøretøy.
  • Transport: Flyplassen er godt forbundet med ulike transportformer. Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyplassen med skyttelbusser, drosjer eller private kjøretøy. I tillegg er bilutleie tilgjengelig for de som foretrekker å kjøre selv.
  • Tilgjengelighet: Shaoguan Guitou flyplass prioriterer tilgjengelighet for alle passasjerer. Terminalbygningen er utstyrt med ramper og heiser for å ta imot passasjerer med nedsatt funksjonsevne. Videre er dedikerte parkeringsplasser tilgjengelig for funksjonshemmede.

Tjenester

  • Innsjekking og sikkerhet: Flyplassen tilbyr effektive og praktiske innsjekkingstjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse. Passasjerer kan fullføre innsjekkingsprosessen raskt og enkelt gå gjennom sikkerhetskontrollene.
  • Bagasjehåndtering: Shaoguan Guitou flyplass tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at passasjerenes eiendeler transporteres trygt. Bagasjevogner er tilgjengelige for bruk, og det finnes tjenester for innpakning av bagasje for ekstra beskyttelse.
  • Informasjonsskranker: Passasjerer kan enkelt finne veien rundt på flyplassen ved hjelp av informasjonsskrankene som er plassert i hele terminalbygningen. Det vennlige og kunnskapsrike personalet er tilgjengelig for å hjelpe og svare på spørsmål.
  • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter med profesjonelt personale og nødvendig utstyr for å gi øyeblikkelig hjelp. Førstehjelpstjenester er også tilgjengelig for mindre skader eller ubehag.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: For å sikre tilkobling tilbyr Shaoguan Guitou Airport gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen. Ladestasjoner er praktisk plassert slik at passasjerer kan lade opp elektroniske enheter.

Shaoguan Guitou Airport er stolt av å tilby utmerkede fasiliteter og tjenester for å gjøre passasjerenes reiser komfortable og problemfrie. Med sin moderne infrastruktur og kundeorienterte tilnærming, fortsetter flyplassen å være et populært valg for reisende som besøker Shaoguan City og områdene rundt.


Shaoguan Guitou flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Shaoguan Guitou flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Shaoguan Guitou flyplass belirlenmiş IATA kodu HSC ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Shaoguan Guitou flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 40m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen Shenyang Taoxian International Airport (SHE) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Shaoguan Guitou flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 7 taşıyıcı, Shaoguan Guitou flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Hainan Airlines, Chengdu Airlines, Juneyao Airlines, China Southern Airlines, Gestai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Shaoguan şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Shaoguan şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Shaoguan Guitou flyplass (HSC) tercih edilen seçenektir.

Shaoguan çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Shaoguan civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella