Direktefly fra Seymour flyplass (GPS)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Seymour flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
GYE Guayaquil

4-7 flyvninger per dag

1t 51m Vis pris
UIO Quito

1-2 flyvninger per dag

2t 4m Vis pris

Seymour flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Seymour flyplass
Flyplass (IATA) kode GPS
By Baltra-øya
Land Ecuador (EC)
Fullstendig plassering Seymour flyplass
Breddegrad -0.450361
Lengdegrad -90.268403
Nettsted Ecogal.aero
Vis på kart Google maps

Seymour flyplassfasiliteter og tjenester

Seymour flyplass, som ligger på Seymour Island på Sør-Shetlandsøyene i Antarktis, fungerer som et viktig knutepunkt for vitenskapelig forskning og logistisk støtte for forskere og forskere i regionen. Til tross for sin avsidesliggende beliggenhet, tilbyr Seymour Airport en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre jevn drift av aktiviteter i dette utfordrende miljøet.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Seymour Airport-funksjoner en moderne og velutstyrt terminalbygning som gir et komfortabelt og effektivt rom for passasjerer og personell.
 • Rullebane: Flyplassen har en 1550 meter asfaltert rullebane som har plass til små og mellomstore fly.
 • Asfalt: Ved siden av rullebanen tilbyr asfaltområdet tilstrekkelig plass for flyparkering og vedlikeholdsaktiviteter.
 • Forkle: Flyplassens forkle er der fly manøvrerer, laster og losser passasjerer og last effektivt.. En overbygd gangvei kobler forkleet til terminalbygningen.
 • Hangar: Det er en vedlikeholdshangar på stedet for rutinemessig vedlikehold og reparasjoner av fly.

Tjenester

 • Flydrift: Seymour flyplass er åpen året rundt, hvis været tillater det, for å støtte vitenskapelige forskningsekspedisjoner og sørge for transport for personell og last.
 • Stoll og immigrasjon: Flyplassen driver toll- og immigrasjonstjenester for å sikre smidig inn- og utreise for passasjerer.
 • Bagasjehåndtering: Dedikert personale bistår med håndtering, lasting og lossing av bagasje for å sikre en problemfri opplevelse for passasjerer.
 • Bakehåndtering: Et team med erfarent bakkepersonell tilbyr en rekke tjenester, inkludert tauing av fly, tanking og vedlikeholdsstøtte.
 • Passasjertjenester: Flyplassen tilbyr viktige passasjertjenester som innsjekkingsskranker, sitteplasser, toaletter og en liten kafeteria som tilbyr forfriskninger.
 • Medisinske tjenester: En medisinsk klinikk er tilgjengelig på stedet med utdannede fagfolk for å håndtere eventuelle medisinske nødsituasjoner.
 • Kommunikasjon: flyplassen har pålitelige kommunikasjonssystemer som muliggjør effektiv koordinering med andre knutepunkter og forskningsstasjoner i området.

Det er viktig å merke seg at på grunn av flyplassens avsidesliggende beliggenhet, kan tilgjengeligheten bli påvirket av værforhold, og det finnes begrensninger når det gjelder størrelsen på fly som kan lande og ta av. Derfor er forhåndsplanlegging og koordinering med flyselskapsoperatører og myndigheter avgjørende for en vellykket reise.

Seymour flyplass spiller en kritisk rolle i å støtte vitenskapelige bestrebelser i Antarktis. Dens velholdte fasiliteter og pålitelige tjenester gjør den til et viktig ledd for transport av personell, forsyninger og utstyr til og fra regionen. Flyplassens forpliktelse til operasjonell fortreffelighet gjør at forskere og oppdagelsesreisende kan fokusere på deres viktige arbeid samtidig som de sikrer deres sikkerhet og komfort i dette unike og utfordrende miljøet.


Sıkça Sorulan Sorular

Seymour flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Seymour flyplass belirlenmiş IATA kodu GPS ile tanımlanır.

Seymour flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Seymour flyplass ile Mariscal Sucre International Airport (UIO) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 4m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Seymour flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Seymour flyplass hizmet vermektedir ve aralarında AVIANCA, LATAM Airlines, Heavylift Carg gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Baltra-øya şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Baltra-øya şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Seymour flyplass (GPS) tercih ederler.

Baltra-øya yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella