Direktefly fra Senai internasjonale flyplass (JHB)

Non-stop flyvninger til 15 destinasjoner via 6 forskjellige flyselskaper

Senai internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Senai internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode JHB
By Johor Bahru
Land Malaysia (MY)
Fullstendig plassering Senai internasjonale flyplass
Breddegrad 1.635848
Lengdegrad 103.665943
Nettsted Senaiairport.com
Vis på kart Google maps

Senai International Airport Fasiliteter og tjenester

Senai International Airport, som ligger i den sørlige delstaten Johor, Malaysia, er et raskt voksende luftfartsknutepunkt som tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reise opplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Senai International Airport tilbyr en rekke innsjekkingsskranker utstyrt med moderne systemer for å lette innsjekkingsprosessen effektivt.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan glede seg over et mangfoldig utvalg av restauranter, kafeer og butikker som tilbyr lokale og internasjonale produkter.
 • Duty-free shopping: Flyplassen tilbyr avgiftsfrie utsalgssteder hvor passasjerer kan unne seg tax-free shopping for ulike varer som parfymer, kosmetikk, elektronikk og sjokolade.
 • Minibanker og valutaveksling: Flere minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelige i terminalbygningen for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Lounge: Senai International Airport har eksklusive salonger, som gir et komfortabelt og rolig miljø for førsteklasses passasjerer å slappe av, jobbe eller friske opp før flyvningene.
 • Bønnerom: Det er dedikerte bønnerom tilgjengelig for både mannlige og kvinnelige passasjerer, slik at de enkelt kan oppfylle sine religiøse forpliktelser.

Transporttjenester

 • Taxier: Drosjer er lett tilgjengelige bare utenfor terminalbygningen, og tilbyr en praktisk transportmåte til ulike destinasjoner.
 • Bilutleie: Passasjerer som foretrekker å utforske Johor i sitt eget tempo, kan leie en bil fra bilutleieskrankene i ankomsthallen.
 • Busstjenester: Flyplassen har gode forbindelser til nærliggende tettsteder og byer gjennom et omfattende bussnettverk, som tilbyr et rimelig alternativ for transport.
 • Hotelltransport: Flere hoteller i nærheten tilbyr regelmessige skytteltjenester til og fra flyplassen, noe som sikrer en problemfri transport for gjestene deres.
 • Parkeringsfasiliteter: Senai International Airport tilbyr romslige og sikre parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering, med plass til passasjerenes behov.

Passasjertjenester

 • Informasjonsskranker: Det vennlige personalet er tilgjengelig ved informasjonsskrankene på hele flyplassen for å gi assistanse, svare på spørsmål og tilby veiledning til passasjerer.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander kan passasjerer besøke flyplassens tapte og funnet-avdeling for å rapportere og hente eiendelene sine.
 • Medisinske tjenester: En medisinsk klinikk utstyrt med profesjonelt personale er stasjonert på flyplassen for å imøtekomme eventuelle nødstilfeller eller medisinske behov til passasjerer.
 • Spesiell assistanse: Senai International Airport tilbyr dedikerte tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov, som sikrer en jevn og komfortabel reise for alle.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.

Med sitt brede utvalg av fasiliteter og tjenester streber Senai International Airport etter å gi en hyggelig og praktisk opplevelse for hver reisende som passerer gjennom portene. Enten det er shopping, spisesteder, transport eller passasjerassistanse, sørger flyplassen for at behovene og forventningene til de besøkende blir møtt med største forsiktighet og effektivitet.


Sıkça Sorulan Sorular

Senai internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Senai internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu JHB ile tanımlanır.

Senai internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Senai internasjonale flyplass ile Tawau Airport (TWU) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Senai internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Senai internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 6 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, AirAsia, Firefly, Malaysia Airlines, Thai AirAsia, Malindo Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Johor Bahru şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Johor Bahru şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Senai internasjonale flyplass (JHB) tercih edilen seçenektir.

Johor Bahru çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Johor Bahru civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella