Non-stop flyvning fra Sawyer internasjonale flyplass (MQT)

Reis til 2 steder med 2

Günlük Kalkış Programı Sawyer internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DTW Romulus

1 flyvninger per dag

1t 29m Vis pris
ORD Chicago

1 flyvninger per dag

1t 32m Vis pris

Sawyer internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Sawyer internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode MQT
By Marquette
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Sawyer internasjonale flyplass
Breddegrad 46.348728
Lengdegrad -87.395155
Nettsted Sawyerairport.com
Vis på kart Google maps

Sawyer International Airport fasiliteter og tjenester

Sawyer International Airport ligger i Marquette County, Michigan, og er en moderne og effektiv flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse for passasjerer. Enten du flyr for forretninger eller ferie, har Sawyer International Airport deg dekket.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning, utstyrt med ulike fasiliteter som komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og ladestasjoner for elektroniske enheter.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan utforske en rekke butikker som tilbyr gaver, lokale produkter og reiseutstyr. Flyplassen har også en restaurant og kafeer hvor reisende kan ta en matbit eller nyte en varm drikke.
 • Bilutleie: Sawyer International Airport tilbyr flere bilutleiealternativer fra pålitelige selskaper. Passasjerer kan enkelt leie en bil ved ankomst og enkelt utforske områdene rundt.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for både korttids- og langtidsopphold. Flyplassen tilbyr praktiske og sikre parkeringsmuligheter, noe som sikrer sikkerheten til passasjerenes kjøretøy.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter for personer med funksjonshemninger. Det inkluderer tilgjengelige toaletter, ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser.

Tjenester

 • Flytjenester: Sawyer International Airport betjener flere flyselskaper, og tilbyr både innenlands- og begrensede internasjonale flyvninger. Passasjerer kan enkelt sjekke inn, hente boardingkort og sette av bagasjen.
 • Transporttjenester: For å gjøre det enklere å reise til og fra flyplassen, er ulike transportalternativer tilgjengelige, inkludert drosjer, skyttelbusser og offentlig transport.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at passasjerenes bagasje trygt når destinasjonene sine.
 • Valutaveksling: Reisende kan enkelt veksle valuta på flyplassen, for å sikre at de har de nødvendige midlene for reisen.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander har Sawyer International Airport en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerene med å gjenopprette eiendelene deres.
 • Assistansetjenester: Flyplassen tilbyr assistanse til passasjerer i nød, inkludert rullestolassistanse, medisinske fasiliteter og et dedikert kundeserviceteam for å løse eventuelle spørsmål eller bekymringer.

Samlet sett, Sawyer International Airport har som mål å gi en effektiv og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer flyplassen at reisende har alt de trenger under oppholdet på flyplassen, fra komfortable salonger til viktige reisetjenester.


Sıkça Sorulan Sorular

Sawyer internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Sawyer internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu MQT ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Sawyer internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 34m süren ve Embraer RJ145 ile gerçekleştirilen O'Hare International Airport (ORD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Sawyer internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Sawyer internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, American Airlines, Delta Air Line ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Marquette şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Marquette şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Sawyer internasjonale flyplass (MQT) tercih edilen seçenektir.

Marquette çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Marquette civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella