Flygninger som går fra São Paulo-Congonhas flyplass (CGH)

Non-stop flyvninger til 39 destinasjoner med 4 forskjellige flyselskaper

São Paulo-Congonhas flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn São Paulo-Congonhas flyplass
Flyplass (IATA) kode CGH
By São Paulo
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering São Paulo-Congonhas flyplass
Breddegrad -23.627325
Lengdegrad -46.656584
Nettsted Infraero.com.br
Vis på kart Google maps
São Paulo-Congonhas flyplass
São Paulo-Congonhas flyplass
São Paulo-Congonhas flyplass
São Paulo-Congonhas flyplass
São Paulo-Congonhas flyplass
São Paulo-Congonhas flyplass

São Paulo-Congonhas flyplass

São Paulo–Congonhas flyplassfasiliteter og tjenester

São Paulo–Congonhas flyplass, også kjent som Congonhas flyplass, er en av de største flyplassene som betjener byen São Paulo, Brasil. Med sin strategiske beliggenhet og førsteklasses fasiliteter, tilbyr Congonhas flyplass en rekke tjenester for å sikre en jevn og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygninger: Congonhas flyplass har en moderne og godt designet terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for reisende. Flyplassen har to terminalbygninger, P1 og P2, som håndterer innenlands- og regionale flyvninger.
 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen gir passasjerer flere innsjekkingsskranker spredt over terminalbygningene. Disse skrankene er bemannet av vennlig og effektivt personell som alltid er klare til å hjelpe reisende med innsjekkingsprosedyrene deres.
 • Detaljhandel og servering: Congonhas flyplass har et bredt utvalg av utsalgssteder og spisesteder som serverer forskjellige smaker og preferanser. Passasjerer kan utforske ulike butikker som tilbyr mote, tilbehør, elektronikk og suvenirer. I tillegg er det mange restauranter, kafeer og barer for de som ønsker å ta et måltid eller nyte en rask matbit.
 • Lounge: For passasjerer som ønsker et mer komfortabelt og avslappet miljø, er det VIP-salonger tilgjengelig på Congonhas Flyplassen. Disse salongene gir et rolig sted å slappe av før en flytur, og tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, komfortable sitteplasser, TV-er og forfriskninger.
 • Forretnings- og konferansefasiliteter: Congonhas flyplass imøtekommer behovene til forretningsreisende ved å tilby dedikerte forretningssalonger og konferanserom. Disse fasilitetene er utstyrt med den nyeste teknologien, noe som sikrer et produktivt og effektivt miljø for møter, presentasjoner og arbeidsrelaterte oppgaver.
 • Lekeområde for barn: For familier som reiser med barn, tilbyr Congonhas flyplass et utpekt lekeområde hvor barna kan ha det gøy og brenne av litt energi før flyturen.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter tilgjengelig hele døgnet for å imøtekomme eventuelle nødsituasjoner eller medisinske behov til passasjerer. Opplært medisinsk fagpersonell er tilstede på flyplassen for å yte assistanse når det er nødvendig.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Congonhas flyplass har informasjonsskranker strategisk plassert i terminalbygningene. Reisende kan henvende seg til disse pultene for alle spørsmål, assistanse eller informasjon angående flyreiser, tjenester eller fasiliteter som er tilgjengelig på flyplassen.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektive og pålitelige bagasjetjenester for å sikre en problemfri opplevelse for passasjerer. Dette inkluderer bagasjeoppbevaring, tapt og funnet tjenester, samt bagasjeinnpakning for ekstra sikkerhet.
 • Baktransport: Congonhas flyplass tilbyr ulike transportalternativer til og fra flyplassen. Disse inkluderer drosjer, bilutleietjenester, app-basert samkjøring og offentlig transport.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Passasjerer kan holde kontakten til enhver tid med gratis Wi-Fi tilgjengelig på hele flyplassen. I tillegg er ladestasjoner beleilig plassert innenfor terminalbygningene, slik at reisende kan lade sine elektroniske enheter mens de venter på flyreiser.

Samlet sett tilbyr São Paulo–Congonhas flyplass et omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for sine passasjerer. Enten det er komfortable salonger, effektive innsjekkingsprosedyrer eller en rekke butikker og spisesteder, har flyplassen som mål å imøtekomme de ulike behovene til reisende og gjøre reisen deres så smidig som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

São Paulo-Congonhas flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, São Paulo-Congonhas flyplass belirlenmiş IATA kodu CGH ile tanımlanır.

São Paulo-Congonhas flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

São Paulo-Congonhas flyplass ile Pinto Martins International Airport (FOR) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

São Paulo-Congonhas flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

São Paulo-Congonhas flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Gol, LATAM Airlines, Azul, Passared ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

São Paulo şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, São Paulo şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internasjonale lufthavn (GRU) tercih edilen seçenektir.

São Paulo yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

2 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: São Paulo-Congonhas flyplass (CGH), São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro internasjonale lufthavn (GRU)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella