Direktefly fra Santorini nasjonale flyplass (JTR)

Utforsk 62 steder med 43 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Santorini nasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen

6-8 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
MXP Ferno

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
LGW London

1 flyvninger per dag

4t 0m Vis pris
OSL Ullensaker
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 58m Vis pris
AUH Abu Dhabi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 35m Vis pris
CTA Catania

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
DUB Dublin

2 flyvninger per dag

4t 38m Vis pris
FCO Fiumicino

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
FRA Frankfurt
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 10m Vis pris
HEL Vantaa
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2 flyvninger per dag

3t 40m Vis pris

Santorini nasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Santorini nasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode JTR
By Santorini
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Santorini nasjonale flyplass
Breddegrad 36.400319
Lengdegrad 25.477648
Nettsted Santoriniairport.com
Vis på kart Google maps

Santorini (Thira) nasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Santorini (Thira) nasjonale flyplass, som ligger i det sørlige Egeerhavet, er den primære flyplassen som betjener den vakre greske øya Santorini. Det er en moderne og effektivt drevet flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en enkelt terminalbygning som rommer alle nødvendige fasiliteter for reisende.
 • Detaljhandel og avgiftsfri: Terminalen har en rekke butikker som selger avgiftsfritt. produkter, inkludert alkohol, tobakk, parfymer, kosmetikk og suvenirer. Reisende kan unne seg litt siste liten shopping før avreise.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en rekke retter og snacks. Passasjerer kan nyte et måltid eller ta en rask matbit før flyturen.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen tilbyr minibanker og valutavekslingstjenester for å dekke passasjerenes økonomiske behov.
 • Wi-Fi: Santorini National Airport tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Bagasjeoppbevaring og skap: Reisende kan enkelt oppbevare bagasjen på flyplassens lagringsfasiliteter, slik at de kan utforske øya uten å måtte se bagasjen.
 • Bilutleie: Bilutleie er tilgjengelig på flyplassen, og gir besøkende fleksibiliteten til å utforske Santorini i sitt eget tempo.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner, flyplassen har medisinske fasiliteter og opplærte fagfolk til å gi nødvendig assistanse.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyplassen gir deg oppdatert dato flyinformasjon gjennom skjermer plassert i terminalen og flykunngjøringssystemer. Passasjerer kan enkelt få tilgang til informasjon om deres avgang eller ankomst.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eiendeler har flyplassen en dedikert Tapt og Found-avdeling der passasjerer kan rapportere og hente ut. deres tapte gjenstander.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Flyplassen tilbyr babypleierom utstyrt med stellebord og andre nødvendige fasiliteter for foreldre som reiser med spedbarn.
 • Spesiell assistanse: Santorini National Airport sikrer tilgjengelighet for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, og tilbyr assistanse som rullestoltilgang og utpekte parkeringsplasser.
 • Transport: Drosjer og busstjenester er lett tilgjengelig utenfor terminalen, noe som gir praktiske transportmuligheter for reisende.
 • Parkering: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser for de som reiser med private kjøretøy, med kortsiktig og langtidsparkering tilgjengelig.

Santorini (Thira) National Airport har en rekke godt vedlikeholdte fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til reisende som passerer gjennom dørene. Enten det er shopping, bespisning eller tilgang til viktige fasiliteter, sikrer flyplassen en komfortabel og praktisk opplevelse for alle passasjerer.


Santorini nasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Santorini nasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Santorini nasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu JTR ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Santorini nasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 40m süren ve Boeing 737MAX 9 Passenger ile gerçekleştirilen Dubai International Airport (DXB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Santorini nasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 43 taşıyıcı, Santorini nasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Aegean Airlines, Sky Expres gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Santorini şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Santorini şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Santorini nasjonale flyplass (JTR) tercih ederler.

Santorini yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella