Flygninger som går fra Santo Ângelo flyplass (GEL)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Santo Ângelo flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
POA Porto Alegre

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
GRU São Paulo

1 flyvninger per dag

1t 53m Vis pris

Santo Ângelo flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Santo Ângelo flyplass
Flyplass (IATA) kode GEL
By Santo Ângelo
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Santo Ângelo flyplass
Breddegrad -27.906016
Lengdegrad -54.519753
Vis på kart Google maps

Santo Ângelo flyplassfasiliteter og tjenester

Santo Ângelo flyplass, også kjent som Sepé Tiaraju flyplass (IATA: GEL, ICAO: SBUG), er en liten regional flyplass som ligger i Santo Ângelo, Brasil. Til tross for størrelsen tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter:

 • Innsjekking Skranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker der passasjerer kan fullføre de nødvendige prosedyrene før flyreise.
 • Bagasjekrav: Når flyet har landet, kan passasjerene fortsett til bagasjeutleveringsområdet for å hente bagasjen.
 • Restauranter og kafeer: Santo Ângelo flyplass har ulike spisesteder, inkludert restauranter og kafeer, hvor reisende kan nyte et måltid eller ta en matbit. en rask matbit før eller etter flyturen.
 • Butikker: Flyplassen har et utvalg butikker hvor passasjerer kan lete etter suvenirer, lokalproduserte produkter, bøker og magasiner.
 • Minibanker og valutaveksling: For å sikre passasjerenes bekvemmelighet tilbyr flyplassen minibanker og valutavekslingstjenester for de som trenger lokal valuta.

Transport Tjenester:

 • Leiebiler: Passasjerer som foretrekker å utforske Santo Ângelo og dens omgivelser i sitt eget tempo, kan leie en bil fra utleietjenestene som er tilgjengelige på flyplassen.
 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalen, og tilbyr et praktisk transportmiddel til og fra flyplassen.
 • Offentlig transport: Lokale busser og minibusser kjører i nærheten av flyplassen, og gir en rimelig måte å reise til forskjellige deler av byen.
 • Parkering: Santo Ângelo flyplass tilbyr parkeringsmuligheter for passasjerer som velger å kjøre til flyplassen. Parkeringsområdet er trygt og godt vedlikeholdt.

Tilleggstjenester:

 • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi -Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Lounge: For de som søker et mer komfortabelt og avslappende miljø, tilbyr Santo Ângelo lufthavn salonger hvor passasjerer kan slappe av, nyte forfriskninger og få tilgang til ulike fasiliteter før flyturen.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å sikre en jevn og problemfri reiseopplevelse for alle passasjerer. Spesiell assistanse er tilgjengelig for personer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Flyplassen har dedikerte babypleierom utstyrt med stellebord og annet nødvendig utstyr for foreldre som reiser med spedbarn.

Samlet sett streber Santo Ângelo lufthavn etter å tilby en hyggelig og effektiv reiseopplevelse ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester som imøtekommer passasjerenes behov. Enten du ankommer eller drar fra Santo Ângelo, er flyplassens fasiliteter og praktiske transportmuligheter designet for å gjøre reisen din så hyggelig som mulig.


Santo Ângelo flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Santo Ângelo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GEL kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Santo Ângelo flyplass için atanmıştır.

Santo Ângelo flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Santo Ângelo flyplass ile São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro International Airport (GRU) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Santo Ângelo flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Santo Ângelo flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Azul, Go gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Santo Ângelo şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Santo Ângelo şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Santo Ângelo flyplass (GEL) tercih edilen seçenektir.

Santo Ângelo yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella