Flygninger som går fra Santa Genoveva internasjonale lufthavn (GYN)

Direkteflyvninger til 16 destinasjoner betjenes av 4 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Santa Genoveva internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Santa Genoveva internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Santa Genoveva internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode GYN
By Goiânia
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Santa Genoveva internasjonale lufthavn
Breddegrad -16.632488
Lengdegrad -49.222117
Vis på kart Google maps

Santa Genoveva internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Santa Genoveva internasjonale lufthavn, som ligger i Goiânia, Brasil, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig opplevelse for reisende.

Terminalbygning

Flyplassens terminalbygning er romslig og designet for å håndtere et stort antall passasjerer. Den har en moderne arkitektonisk design, noe som gjør den til en visuelt tiltalende og komfortabel plass.

Innsjekkingsskranker

Passasjerer blir møtt av vennlige og effektive personale ved innsjekkingsskrankene. Flyplassen tilbyr flere innsjekkingsskranker for å minimere ventetidene, og sikre en jevn start på reisen.

Detaljhandel og servering

Flyplassen har en rekke butikker og spisesteder. imøtekomme de reisendes behov. Enten du leter etter suvenirer, mote eller elektronikk, kan du finne det her. I tillegg er det en rekke spisesteder, inkludert både lokalt og internasjonalt kjøkken.

Lounge

Santa Genoveva International Airport tilbyr flere salonger for passasjerer som trenger en roligere og mer eksklusiv plass til slappe av eller jobbe. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, Wi-Fi-tilgang, gratis forfriskninger og dedikert personale som hjelper deg med alle behov.

Minibanker og valutaveksling

Flyplassen har minibanker der passasjerer kan ta ut kontanter. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for de som trenger å konvertere pengene sine til lokal valuta.

Bilutleie

Hvis du trenger et kjøretøy under ditt opphold i Goiânia, har flyplassen mange bilutleiealternativer. Disse anerkjente selskapene tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy som passer til ulike preferanser og budsjetter.

Wi-Fi

Santa Genoveva International Airport tilbyr gratis Wi-Fi for alle passasjerer, slik at de kan bo koblet til og surfe på internett hele tiden på flyplassen.

Parkering

Flyplassen tilbyr sikre parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold. Parkeringsplassene er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen, noe som sikrer enkel tilgang for reisende.

Spesialhjelp

Santa Genoveva International Airport prioriterer behovene til funksjonshemmede passasjerer og de som trenger spesiell assistanse. Ulike tjenester som tilgjengelige toaletter, ramper og dedikert personale er tilgjengelig for å sikre en komfortabel og jevn opplevelse for alle.

Transport

Flere transportalternativer er tilgjengelige for passasjerer som reiser til og fra flyplassen. Drosjer, skytteltjenester og offentlige busser gir praktiske forbindelser til ulike destinasjoner i Goiânia og områdene rundt.

Sikkerhet og sikkerhet

Flyplassen har omfattende sikkerhetstiltak på plass for å sikre sikkerheten til alle passasjerer og deres eiendeler. Opplært sikkerhetspersonell og moderne teknologi jobber sammen for å opprettholde et sikkert miljø i hele flyplassens lokaler.

Samlet sett er Santa Genoveva International Airport dedikert til å tilby utmerkede fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Fra komfortable salonger til et bredt utvalg av butikker og spisesteder, streber flyplassen etter å møte behovene til alle reisende som passerer gjennom portene.


Sıkça Sorulan Sorular

Santa Genoveva internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GYN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Santa Genoveva internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Santa Genoveva internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Santa Genoveva internasjonale lufthavn ile Augusto Severo International Airport (NAT) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Santa Genoveva internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Santa Genoveva internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Azul, LATAM Airlines, Gol, Passared gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Goiânia şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Goiânia şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Santa Genoveva internasjonale lufthavn (GYN) tercih edilen seçenektir.

Goiânia yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella