Spesialtilbud på flyvninger fra San Luis flyplass (IPI)

Direkteflyvninger til 3 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış San Luis flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOG Bogota

1 flyvninger per dag

1t 49m Vis pris
CLO Cali
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
PUU Puerto Asís
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 41m Vis pris

San Luis flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn San Luis flyplass
Flyplass (IATA) kode IPI
By Ipiales
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering San Luis flyplass
Breddegrad 0.858582
Lengdegrad -77.675600
Vis på kart Google maps

San Luis flyplassfasiliteter og tjenester

San Luis flyplass, som ligger i den vakre byen San Luis Obispo, California, tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende. Enten du flyr for forretninger eller fornøyelser, streber flyplassen etter å møte alle dine behov med sine moderne fasiliteter og vennlige personale.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: San Luis Airport funksjoner en toppmoderne terminalbygning med romslige venteområder, moderne arkitektur og rikelig med sitteplasser for passasjerer å slappe av.
 • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan nyte en rekke spisesteder, alt fra raske mat til sittende restauranter, som tilbyr deilige måltider, snacks og drikkevarer.
 • Detaljhandel: Flyplassen er hjemsted for et utvalg butikker, hvor passasjerer kan bla gjennom og kjøpe ting som reiseutstyr, suvenirer, og lokale produkter.
 • Wi-Fi-tilgang: Hold kontakten med gratis Wi-Fi på hele flyplassen, slik at passasjerer kan følge med på jobb, surfe på nettet eller holde kontakten med sine nærmeste.
 • Minibanker og valutaveksling: San Luis flyplass tilbyr praktiske banktjenester, inkludert minibanker for enkelt uttak av kontanter og valutaveksling for internasjonale reisende.
 • Bagasjetjenester: Områder for bagasjeoppbevaring er utstyrt med moderne skanne- og sorteringssystemer for effektiv håndtering av bagasje, og sikrer en jevn og problemfri innsamlingsprosess.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Det vennlige flyplasspersonalet er lett tilgjengelig. tilgjengelig ved informasjonsskranker for å hjelpe reisende med spørsmål, gi veibeskrivelse eller gi veiledning om flyplassfasiliteter.
 • Baktransport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige, inkludert leiebiler, drosjer og samkjøringstjenester, slik at passasjerer kan enkelt nå sine ønskede destinasjoner.
 • Parkering: San Luis flyplass tilbyr rikelige parkeringsfasiliteter, med både kortsiktige og langsiktige alternativer tilgjengelig, noe som sikrer bekvemmelighet for reisende som kjører til flyplassen.
 • Reiseassistanse: Passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov kan dra nytte av flyplassens dedikerte assistansetjenester, som inkluderer tilgjengelighet for rullestolbrukere og tilgjengelige toaletter.
 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte eiendeler har San Luis lufthavn en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe med å finne og returnere gjenstander til sine rettmessige eiere.
 • Flyinformasjon: Flyinformasjon i sanntid vises på skjermer i hele terminalbygningen, og gir passasjerene oppdateringer om ankomster, avganger, og eventuelle forsinkelser.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen sikrer de besøkendes velvære ved å tilby førstehjelpstjenester og vedlikeholde medisinske fasiliteter for de som trenger umiddelbar hjelp.

San Luis flyplass setter sin ære i å konsekvent tilby førsteklasses fasiliteter og pålitelige tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til alle passasjerer. Enten du er en vanlig flyer eller besøker for første gang, sikrer flyplassens dedikasjon til kvalitet en komfortabel reise fra start til slutt.


Sıkça Sorulan Sorular

San Luis flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, San Luis flyplass belirlenmiş IATA kodu IPI ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

San Luis flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 49m süren ve ATR 42 / ATR 72 ile gerçekleştirilen El Dorado International Airport (BOG) destinasyonuna ulaşmaktadır.

San Luis flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

San Luis flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, SATEN ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Ipiales şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Ipiales şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla San Luis flyplass (IPI) tercih ederler.

Ipiales yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella