Rimelige flyvninger fra Sahar internasjonale flyplass (BOM)

Utforsk 107 steder med 57 forskjellige transportører

Sahar internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Sahar internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode BOM
By Mumbai
Land India (IN)
Fullstendig plassering Sahar internasjonale flyplass
Breddegrad 19.090177
Lengdegrad 72.868739
Nettsted Csia.in
Vis på kart Google maps
Sahar internasjonale flyplass
Sahar internasjonale flyplass
Sahar internasjonale flyplass
Sahar internasjonale flyplass
Sahar internasjonale flyplass
Sahar internasjonale flyplass

Sahar internasjonale flyplass

Sahar internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Sahar internasjonale lufthavn, som ligger i Mumbai, India, er en av de travleste flyplassene i landet. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale flyvninger. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

? Innsjekkingsskranker: Sahar internasjonale lufthavn har flere innsjekkingsskranker for å imøtekomme passasjerenes behov. Disse skrankene er utstyrt med den nyeste teknologien for å sikre en rask og problemfri innsjekkingsprosess.

? Bagasjehåndtering: Flyplassen har avanserte bagasjehåndteringssystemer på plass for å effektivt håndtere og transportere passasjerenes bagasje. Bagasjetraller er tilgjengelig over hele terminalen for passasjerenes bekvemmelighet.

? Lounger: Passasjerer kan slappe av og slappe av i de komfortable salongene som er tilgjengelige på flyplassen. Disse salongene tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, forfriskninger og dedikert personale for å hjelpe med spørsmål eller forespørsler.

? Duty-free butikker: Sahar International Airport er hjemsted for et bredt utvalg av taxfree-butikker, hvor passasjerer kan unne seg taxfree-shopping. Fra luksusmerker til lokalt håndverk, det er noe for enhver smak.

Transporttjenester

? Drosjer og skytteltransport: For å sikre sømløs tilkobling tilbyr flyplassen taxi- og skytteltjenester til og fra forskjellige steder i byen. Disse tjenestene er tilgjengelige 24/7 og tilbyr en trygg og praktisk måte å reise på.

? Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil på flyplassen for å utforske byen i sitt eget tempo. En rekke bilutleiefirmaer opererer fra flyplassen, og tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy å velge mellom.

? Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byens offentlige transportnettverk. Passasjerer har lett tilgang til busser og tog fra flyplassen for å nå de ønskede destinasjonene.

Spesialhjelp

? Rullestoltilgjengelighet: Sahar internasjonale lufthavn er rullestolvennlig, med ramper og heiser tilgjengelig for passasjerer med mobilitetsutfordringer. Rullestoler kan ordnes på forespørsel.

? Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi umiddelbar medisinsk hjelp til passasjerer i nødstilfeller.

? Lost and Found: En dedikert Lost and Found-avdeling hjelper passasjerer med å hente de tapte eiendelene sine. Passasjerer kan rapportere tapte gjenstander og hente dem fra denne avdelingen.

? Kjæledyrtjenester: Flyplassen forstår viktigheten av pelskledde familiemedlemmer og tilbyr kjæledyrassistansetjenester for passasjerer som reiser med kjæledyr.

Enten det er for forretninger eller fritid, streber Sahar internasjonale lufthavn etter å tilby en sømløs reiseopplevelse. Med sitt brede utvalg av fasiliteter og tjenester kan passasjerene forvente en komfortabel og hyggelig reise fra start til slutt.


Sıkça Sorulan Sorular

Sahar internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BOM kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Sahar internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Sahar internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 15h 55m süren ve Boeing 777-300ER ile gerçekleştirilen Newark Liberty International Airport (EWR) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Sahar internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Sahar internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 57 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, IndiGo, Air India, Vistara, GoAir, SpiceJe ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Mumbai şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Mumbai şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Sahar internasjonale flyplass (BOM) tercih edilen seçenektir.

Mumbai çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Mumbai civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Sahar internasjonale flyplass (BOM)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella