Non-stop flyvning fra Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn (GIG)

Utforsk 33 steder med 21 forskjellige transportører

Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode GIG
By Rio de Janeiro
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn
Breddegrad -22.813410
Lengdegrad -43.249423
Nettsted Riogaleao.com
Vis på kart Google maps
Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn
Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn
Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn
Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn
Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn
Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn

Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn

Rio de Janeiro?Galeão internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Oversikt

Rio de Janeiro?Galeão internasjonale lufthavn, også kjent som Galeão flyplass, er en av Brasils travleste flyplasser. Ligger i Rio de Janeiro, fungerer det som et viktig knutepunkt for innenlandske og internasjonale flyvninger, og serverer millioner av passasjerer hvert år. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre de reisendes komfort og bekvemmelighet.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Galeão flyplass har mange innsjekkingsskranker skranker utstyrt med moderne teknologi, slik at passasjerene effektivt kan fullføre innsjekkingsprosessen.
 • Detaljsalg: Flyplassen har et mangfoldig utvalg av utsalgssteder, inkludert avgiftsfrie butikker, motebutikker, suvenirbutikker og mer. Reisende kan utforske og kjøpe en rekke varer før avreise.
 • Restauranter og kafeer: Det finnes ulike spisemuligheter på Galeão flyplass, alt fra hurtigmatkjeder til eksklusive restauranter. Passasjerer kan nyte et bredt utvalg av retter og ta en forfriskende drikke eller snacks.
 • Lounge: For de som søker komfort og privatliv, tilbyr Galeão flyplass førsteklasses salonger hvor passasjerene kan slappe av, få tilgang til Wi-Fi, nyte gratis forfriskninger, og gjør bruk av forretningsfasiliteter.
 • Minibank og valutaveksling: Flyplassen har flere minibanker og valutavekslingsskranker, som sikrer at passasjerer enkelt kan ta ut kontanter eller veksle valuta for å dekke deres økonomiske behov.

Transport

 • Taxitjenester: Galeão lufthavn har dedikerte drosjetjenester tilgjengelig 24/7, noe som gir en praktisk transportmåte for passasjerer som reiser til og fra destinasjonene deres.
 • Bilutleie: Ulike anerkjente bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy for å passe individuelle preferanser. Passasjerer kan enkelt leie en bil for oppholdet i Rio de Janeiro.
 • Busstjenester: Rio de Janeiros offentlige transportsystem kobler flyplassen til forskjellige deler av byen. Passasjerer kan velge å ta buss for et mer budsjettvennlig alternativ.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å gi assistanse under hele reisen.

Tilleggstjenester

 • Medisinske tjenester: Galeão flyplass har medisinske fasiliteter med utdannet fagpersonell for å håndtere enhver helse bekymringer eller nødsituasjoner som kan oppstå under reisen.
 • Wi-Fi: Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi-tilgang på hele flyplassen, slik at de kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Bagasje Tjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeoppbevaring, slik at passasjerer trygt kan oppbevare bagasjen mens de utforsker byen eller venter på tilkoblingsfly.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander, har Galeão flyplass en dedikert Lost og Found-avdelingen, hvor passasjerer kan rapportere og spørre om deres tapte eiendeler.

Samlet sett tilbyr Rio de Janeiro?Galeão internasjonale lufthavn et bredt spekter av fasiliteter og tjenester som tilfredsstiller behovene til alle reisende, opprettholde omdømmet til en av Brasils beste flyplasser.


Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu GIG ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 13h 40m süren ve Boeing 777-300ER ile gerçekleştirilen Dubai International Airport (DXB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 21 taşıyıcı, Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Gol, LATAM Airlines, Azul, Aerolineas Argentinas, Felix Airway gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Rio de Janeiro şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Rio de Janeiro şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn (GIG) tercih ederler.

Rio de Janeiro çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Rio de Janeiro civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella