Direktefly fra Rendani flyplass (MKW)

Direkteflyvninger til 6 destinasjoner betjenes av 4 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Rendani flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SOQ Sorong

5 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
NBX Nabire

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
DJJ Jayapura

2 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
UPG Makassar

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris
FKQ Fak Fak
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
KNG Kaimana
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Rendani flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Rendani flyplass
Flyplass (IATA) kode MKW
By Manokwari
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Rendani flyplass
Breddegrad -0.892141
Lengdegrad 134.048786
Vis på kart Google maps

Rendani Airport Facilities and Services

Rendani Airport, som ligger i Manokwari, Indonesia, er en moderne og velutstyrt internasjonal flyplass som betjener regionen. Med fokus på passasjerkomfort og bekvemmelighet tilbyr Rendani Airport en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for alle besøkende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Rendani Flyplassen har en romslig og moderne terminalbygning som tilbyr et komfortabelt venteområde for passasjerer.
 • Detaljsalg: Flyplassen har en rekke avgiftsfrie butikker og lokale butikker hvor passasjerene kan handle suvenirer, klær, tilbehør, og mye mer under oppholdet deres eller før flyreisene deres.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter og kafeer tilgjengelig på Rendani flyplass, som tilbyr et bredt utvalg av retter for å imøtekomme passasjerenes forskjellige smaker. Enten reisende er ute etter en rask matbit eller et komplett måltid, kan de finne passende alternativer for å tilfredsstille trangen.
 • Lounge: Rendani Airport tilbyr førsteklasses salonger hvor passasjerene kan slappe av i en rolig atmosfære før avreise. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og andre fasiliteter, som sikrer en rolig og hyggelig opplevelse.
 • Lekeområde for barn: Flyplassen forstår behovene til reisende familier og har dedikerte lekeområder for holde barna underholdt og engasjert. Disse områdene er utstyrt med alderstilpassede leker og spill, og gir et trygt og morsomt miljø for barna.
 • Bønnerom: Rendani flyplass anerkjenner viktigheten av tro og tilbyr bønnerom for passasjerer for å oppfylle sine religiøse forpliktelser. Disse rommene er gjennomtenkt designet og gir et fredelig rom for meditasjon og bønner.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektive bagasjetjenester, inkludert bagasjeinnpakning, oppbevaring og håndteringsfasiliteter. Passasjerer kan enkelt sette av bagasjen eller hente dem ved ankomst, noe som sikrer en problemfri reiseopplevelse.

Tjenester

 • Sikkerhet: Rendani lufthavn prioriterer passasjersikkerhet og opererer strenge sikkerhetstiltak i hele lokalet, inkludert grundige bagasjekontroller og årvåkent personell.
 • Informasjonsskranker: Reisende kan finne nyttige informasjonsskranker på hele flyplassen, hvor dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe med henvendelser, ombordstigning pass og generell flyplassveiledning.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer, inkludert drosjer og bilutleie, noe som sikrer enkel tilgang til og fra flyplassen.
 • Wi-Fi: Gratis høyhastighets-Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller komme på jobb mens de venter på flyreisen.
 • Bank og valutaveksling: Rendani flyplass har bankfasiliteter. og valutavekslingsskranker, som gir praktiske økonomiske tjenester til passasjerer.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinsk fagpersonell og fasiliteter i beredskap for å gi nødvendig medisinsk hjelp til reisende i nød.
 • Tapt. og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte eiendeler, har Rendani lufthavn et dedikert tapt og funnet kontor for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette eiendelene sine.

Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og omfattende tjenester, Rendani Flyplassen sørger for at reisende får en jevn og hyggelig reise fra ankomst til avreise. Flyplassens fokus på passasjerer bekvemmelighet og komfort posisjonerer den som et fremste reiseknutepunkt i regionen.


Rendani flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Rendani flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Rendani flyplass belirlenmiş IATA kodu MKW ile tanımlanır.

Rendani flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Rendani flyplass ile Sultan Hasanuddin International Airport (UPG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Rendani flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Rendani flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Lion Air, Batik Air, Wings Air, Sriwijaya Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Manokwari şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Manokwari şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Rendani flyplass (MKW) tercih edilen seçenektir.

Manokwari çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Manokwari civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella