Flygninger som går fra Raleigh County Memorial Airport (BKW)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Raleigh County Memorial Airport

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CLT Charlotte

1-2 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris

Raleigh County Memorial Airport hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Raleigh County Memorial Airport
Flyplass (IATA) kode BKW
By Beckley
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Raleigh County Memorial Airport
Breddegrad 37.791670
Lengdegrad -81.123451
Nettsted Flybeckley.com
Vis på kart Google maps

Raleigh County Memorial Airport Fasiliteter og tjenester

Raleigh County Memorial Airport, som ligger i Beaver, West Virginia, er en regional flyplass som betjener Raleigh County-området. Det er et moderne anlegg som tilbyr en rekke tjenester til sine passasjerer, noe som gjør reisen praktisk og hyggelig.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: flyplassen har en godt designet og romslig terminalbygning som gir et komfortabelt og stressfritt miljø for reisende.
 • Lounge: Passasjerer kan slappe av og vente på flyreisen i flyplassens komfortable rom. salonger, komplett med sittegrupper, ladestasjoner og Wi-Fi-tilgang.
 • Restauranter og kafeer: Flere spisesteder er tilgjengelige på flyplassen, og tilbyr en rekke retter som passer til forskjellige smaker. Fra raske matbiter til sittende måltider, reisende kan finne noe å stille sulten.
 • Detaljhandel: Flyplassen har en rekke utsalgssteder hvor passasjerer kan handle gaver, suvenirer, bøker og reiseutstyr. Disse butikkene er en praktisk måte å fordrive tiden på eller hente nødvendige ting før du går ombord.
 • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil ved ankomst på flyplassen, noe som gjør det er praktisk å utforske området rundt eller nå sin endelige destinasjon problemfritt.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Passasjerer kan ha trygghet ved å vite at kjøretøyene deres er trygge og sikre under reisen.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker er praktisk plassert i terminalbygningen, og gir enkel tilgang til kontanter. I tillegg kan reisende veksle valuta på flyplassen, for å sikre at de har de nødvendige midlene for reisen.

Tjenester

 • Flyinformasjon:
 • Flyplassen gir oppdatert flyinformasjon gjennom skjermer og kunngjøringer, og sikrer at passasjerer blir informert om eventuelle endringer eller forsinkelser på flyene deres.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan finne hjelp med bagasjerelaterte saker, inkludert tapt eller forsinket bagasje. Flyplasspersonalet er dedikert til å gjenforene reisende med eiendelene sine så raskt som mulig.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen imøtekommer behovene til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Rullestoler, ramper og andre fasiliteter er tilgjengelig for å sikre komfortabel tilgang til hele terminalen.
 • Informasjonsskranke: Kunnskapsrikt personale er til stede ved informasjonsskranken, klare til å hjelpe reisende med spørsmål eller bekymringer de måtte ha angående flyplassen eller reisen deres.
 • Sikkerhetstiltak: Raleigh County Memorial Airport prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer. Toppmoderne sikkerhetssystemer, bagasjekontroller og godt trent personell sørger for en trygg reiseopplevelse.
 • Forretningstjenester: For forretningsreisende tilbyr flyplassen fasiliteter som f.eks. som møterom, forretningssalonger og pålitelig Wi-Fi-tilkobling, noe som gjør at arbeid eller møter kan utføres effektivt.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er medisinske tjenester tilgjengelige på flyplassen. Opplærte fagfolk kan yte assistanse til ytterligere medisinsk behandling er tilgjengelig.

Raleigh County Memorial Airport er forpliktet til å tilby utmerkede fasiliteter og tjenester for å gjøre reiseopplevelsen så smidig som mulig. Dens moderne fasiliteter og dedikerte personale bidrar til en hyggelig reise for alle passasjerer.


Raleigh County Memorial Airport Sıkça Sorulan Sorular

Raleigh County Memorial Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Raleigh County Memorial Airport belirlenmiş IATA kodu BKW ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Raleigh County Memorial Airport havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 5m süren ve Embraer RJ135 / RJ140 / RJ145 ile gerçekleştirilen Charlotte Douglas International Airport (CLT) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Raleigh County Memorial Airport havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Raleigh County Memorial Airport havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Contour Aviatio ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Beckley şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Beckley şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Raleigh County Memorial Airport (BKW) tercih ederler.

Beckley yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella