Non-stop flyvning fra Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn (HYD)

Non-stop flyvninger til 79 destinasjoner via 33 forskjellige flyselskaper

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode HYD
By Hyderabad
Land India (IN)
Fullstendig plassering Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn
Breddegrad 17.240263
Lengdegrad 78.429385
Nettsted Hyderabad.aero
Vis på kart Google maps
Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn
Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn
Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn
Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn
Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn
Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn

Rajiv Gandhi internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn i Hyderabad, India, er en av de mest moderne og vellykkede -utstyrte flyplasser i landet. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt, som forbinder passasjerer fra hele verden til forskjellige destinasjoner i India og utover. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

1. Terminalbygninger

Flyplassen har to passasjerterminalbygninger - innenlands og internasjonal. Disse terminalene er utstyrt med toppmoderne teknologi for å håndtere store passasjervolumer effektivt. Inne i terminalene kan passasjerer finne avgiftsfrie butikker, salonger, restauranter og andre fasiliteter.

2. Lounger

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn tilbyr flere salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før reisen. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis mat og drikke, høyhastighetsinternett og dusjfasiliteter. Loungene er tilgjengelige for både innenlandske og internasjonale passasjerer.

3. Servering og shopping

Flyplassen har et bredt utvalg av spisesteder, inkludert restauranter, kafeer og gatekjøkken. Passasjerer kan nyte lokale og internasjonale retter, og det er mange veganske og vegetariske alternativer tilgjengelig. I tillegg huser flyplassen ulike utsalgssteder, avgiftsfrie butikker og nærbutikker, som tilbyr en rekke produkter fra motetilbehør til elektronikk.

4. Medisinske fasiliteter

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn har et velutstyrt medisinsk senter med profesjonelt personale for å gi medisinsk hjelp til passasjerer. Legesenteret tilbyr akutthjelp, førstehjelp, og sikrer de reisendes velvære under hele reisen.

5. Wi-Fi og ladestasjoner

Flyplassen gir gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer, slik at de kan holde kontakten med sine kjære eller jobbe under oppholdet. Dessuten har flyplassen en rekke ladestasjoner strategisk plassert i terminalene, noe som sikrer at passasjerer kan holde sine elektroniske enheter slått på.

Tjenester

1. Bagasjetjenester

Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert traller og bagasjepakker, for å hjelpe passasjerene med å håndtere bagasjen deres. I tillegg er det bagasjeoppbevaringsfasiliteter der passasjerer trygt kan oppbevare eiendelene sine om nødvendig.

2. Informasjonsskranker

For å hjelpe passasjerene med deres spørsmål og gi nødvendig informasjon, har flyplassen informasjonsskranker strategisk plassert på tvers av terminalene. Det vennlige flyplasspersonalet er lett tilgjengelig for å veilede passasjerer og gi assistanse.

3. Transport

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn er godt forbundet med byen og områdene rundt gjennom ulike transportformer. Passasjerer kan velge mellom drosjer, leiebiler og offentlige busser for å nå ønsket destinasjon på en enkel måte.

4. Spesialassistanse

Flyplassen tilbyr spesiell assistanse til passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Dedikert personale er tilgjengelig for å gi rullestolhjelp, eskortetjenester og annen nødvendig støtte under reisen.

5. Kjæledyrtjenester

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn forstår viktigheten av å reise med kjæledyr og tilbyr avlastningsområder for kjæledyr og utpekte kjæledyrsoner. Passasjerer kan være trygge på at deres pelskledde venner blir tatt godt vare på under oppholdet på flyplassen.

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn går utover for å gi passasjerene en eksepsjonell reiseopplevelse. Med sine moderne fasiliteter og omfattende utvalg av tjenester, sikrer flyplassen at reisende føler seg komfortable, avslappede og godt ivaretatt gjennom hele reisen.


Sıkça Sorulan Sorular

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu HYD ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 15h 45m süren ve Boeing 777-200LR ile gerçekleştirilen O'Hare International Airport (ORD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 33 taşıyıcı, Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında IndiGo, Vistara, Air India, AirAsia India, Air Indi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Hyderabad şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Hyderabad şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Rajiv Gandhi internasjonale lufthavn (HYD) tercih edilen seçenektir.

Hyderabad çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Hyderabad civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella