Spesialtilbud på flyvninger fra Rabah Bitat flyplass (AAE)

Non-stop flyvninger til 8 destinasjoner med 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Rabah Bitat flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ALG Alger

3-4 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
CDG Paris

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
MRS Marseille

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
ORN Oran
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
ORY Paris
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
IST Arnavutköy
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
LYS Lyon
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
ELU El Oued
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris

Rabah Bitat flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Rabah Bitat flyplass
Flyplass (IATA) kode AAE
By Annaba
Land Algeria (DZ)
Fullstendig plassering Rabah Bitat flyplass
Breddegrad 36.825876
Lengdegrad 7.820649
Vis på kart Google maps

Rabah Bitat Airport fasiliteter og tjenester

Rabah Bitat Airport, også kjent som Constantine International Airport, er et viktig transportknutepunkt i det nordøstlige Algerie. Det fungerer som en inngangsport til regionen, og forbinder Constantine med nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen tilbyr ikke bare viktige fasiliteter for reisende, men tilbyr også ulike tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reise.

Fasiliteter

  • Moderne terminal: Rabah Bitat flyplass har en moderne og romslig terminalbygning, utstyrt med toppmoderne fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov. Terminalen tilbyr et komfortabelt venteområde, restauranter og butikker, og tilbyr en rekke alternativer for forfriskninger og shopping.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Reisende kan trygt forlate kjøretøyene sine på det angitte parkeringsområdet mens de er borte.
  • Bagasjehåndtering: Rabah Bitat flyplass sørger for effektiv bagasjehåndtering, noe som gjør det praktisk for passasjerer å sjekke inn og hente bagasjen ved ankomst. Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe med bagasjerelaterte spørsmål eller bekymringer.
  • Tilgjengelighet: Flyplassen er designet med tanke på komforten til alle passasjerer. Den er utstyrt med ramper og heiser for å lette tilgangen for funksjonshemmede. I tillegg er det utpekte parkeringsplasser og toalettfasiliteter for personer med spesielle behov.
  • Informasjonsskranker: Reisende kan finne informasjonsskranker strategisk plassert i hele terminalen. Flyplassmedarbeidere er tilgjengelige ved disse pultene for å hjelpe passasjerer med spørsmål om flyruter, bagasje og generell flyplassinformasjon.

Tjenester

  • Detaljhandel og tjeneste- Gratis: Rabah Bitat flyplass tilbyr en rekke detaljhandelsalternativer, inkludert avgiftsfrie butikker, hvor passasjerer kan kjøpe et bredt spekter av produkter som parfymer, kosmetikk, alkohol og elektronikk. Dette gjør det mulig for reisende å handle suvenirer eller unne seg noe siste liten shopping før flyturen.
  • Restauranter og kafeer: Inne i terminalen kan reisende finne en rekke restauranter og kafeer som serverer forskjellige smaker. Enten passasjerer er ute etter en rask matbit eller et komplett måltid, er det mange alternativer tilgjengelig for å tilfredsstille lysten deres.
  • Valutaveksling: For internasjonale passasjerer tilbyr flyplassen valutavekslingstjenester, som sikrer at de har tilgang til den lokale valutaen for deres reisebehov.
  • Wi-Fi og ladepunkter: Rabah Bitat flyplass forstår viktigheten av tilkobling i dagens digitale tidsalder. Det tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben. I tillegg er det tilgjengelige ladepunkter for å holde elektroniske enheter slått på.
  • Minibanker og bankfasiliteter: Flyplassen er utstyrt med minibanker og bankfasiliteter, og tilbyr en praktisk måte for passasjerer å ta ut kontanter eller håndtere bankbehov mens du reiser.

Samlet sett streber Rabah Bitat Airport etter å gi sine passasjerer en sømløs reiseopplevelse. Ved å tilby moderne fasiliteter og en rekke tjenester, sikrer flyplassen at reisende har alt de trenger under reisen, fra innsjekking til avreise, noe som gjør den til et foretrukket valg for mange.


Rabah Bitat flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Rabah Bitat flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Rabah Bitat flyplass belirlenmiş IATA kodu AAE ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Rabah Bitat flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 45m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Istanbul Airport (IST) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Rabah Bitat flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Rabah Bitat flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air Algerie, Tassili Airlines, Volotea, ASL Airlines Franc ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Annaba şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Annaba şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Rabah Bitat flyplass (AAE) tercih ederler.

Annaba çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Annaba civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella