Flygninger som går fra Qiqihar Sanjiazi flyplass (NDG)

Reis til 7 steder med 5

Günlük Kalkış Programı Qiqihar Sanjiazi flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PKX Beijing Daxing

1-2 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
TSN Tianjin

1 flyvninger per dag

2t 3m Vis pris
PEK Beijing

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
DLC Dalian

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
TAO Qingdao
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
TNA Kina
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris
SHE Shenyang
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Qiqihar Sanjiazi flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Qiqihar Sanjiazi flyplass
Flyplass (IATA) kode NDG
By Qiqihar
Land China (CN)
Fullstendig plassering Qiqihar Sanjiazi flyplass
Breddegrad 47.253930
Lengdegrad 123.923954
Vis på kart Google maps

Qiqihar Sanjiazi Airport Facilities and Services

Qiqihar Sanjiazi Airport, som ligger i Qiqihar City, Heilongjiang-provinsen, Kina, er en moderne og velutstyrt flyplass som betjener både innenlands- og internasjonale flyvninger. Med sine utmerkede fasiliteter og tjenester tilbyr flyplassen en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter:

  • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og moderne terminalbygning med et rent og godt vedlikeholdt interiør. Passasjerer kan finne en rekke fasiliteter, inkludert restauranter, avgiftsfrie butikker og nærbutikker, som tilbyr en rekke produkter og tjenester.
  • Lounge: Qiqihar Sanjiazi Airport tilbyr førsteklasses salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før flyreisene deres. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis snacks og drikkevarer, og forretningsfasiliteter for de som trenger å følge med på jobb eller gjennomføre møter.
  • Wi-Fi-tilgang: Reisende kan holde kontakten under hele reisen, siden flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang. Passasjerer kan surfe på internett, sjekke e-poster og holde kontakten med venner og familie, noe som sikrer en sømløs reiseopplevelse.
  • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen har minibanker der passasjerer enkelt kan ta ut penger. I tillegg kan utenlandske besøkende benytte seg av valutavekslingstjenestene som er tilgjengelige for å få den lokale valutaen.
  • Parkering: Qiqihar Sanjiazi flyplass tilbyr parkeringsmuligheter for passasjerer som ønsker å kjøre til flyplassen. Parkeringsområdet er sikkert og godt administrert, og gir et praktisk alternativ for de som foretrekker privat transport.

Tjenester:

  • Bagasjetjenester: Flyplassen har effektive bagasjehåndteringssystemer på plass for å sikre trygg og rask levering av passasjerenes bagasje. Hvis det oppstår problemer, er det et dedikert kundeservicesenter hvor passasjerer kan søke hjelp.
  • Informasjonssenter: Qiqihar Sanjiazi flyplass har et informasjonssenter bemannet med hjelpsomt personell som kan gi informasjon og svare på passasjerenes spørsmål angående flyreiser, transport og generelle flyplassfasiliteter.
  • Transport: Passasjerer har ulike transportalternativer tilgjengelig for å reise til og fra flyplassen. Disse inkluderer drosjer, bilutleietjenester og offentlige busser, som gir praktisk tilkobling til byen og områdene rundt.
  • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter utstyrt med utdannede fagfolk for å gi umiddelbar assistanse og sikre passasjerenes velvære.
  • Spesiell assistanse: Qiqihar Sanjiazi flyplass tar ekstra vare på passasjerer med spesielle behov eller funksjonshemminger. Rullestolassistanse og dedikert personale er tilgjengelig for å sikre en komfortabel og problemfri opplevelse for alle reisende.

Qiqihar Sanjiazi lufthavn streber kontinuerlig etter å forbedre sine fasiliteter og tjenester for å møte de stadig økende kravene til reisende. Fra moderne fasiliteter til effektive tjenester, har flyplassen som mål å tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer.


Qiqihar Sanjiazi flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Qiqihar Sanjiazi flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

NDG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Qiqihar Sanjiazi flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Qiqihar Sanjiazi flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 35m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Jinan Yaoqiang International Airport (TNA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Qiqihar Sanjiazi flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Qiqihar Sanjiazi flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air China, China Eastern Airlines, Gestair, China United Airlines, China Southern Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Qiqihar şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Qiqihar şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Qiqihar Sanjiazi flyplass (NDG) tercih edilen seçenektir.

Qiqihar yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella