Non-stop flyvning fra Pulkovo flyplass (LED)

Non-stop flyvninger til 98 destinasjoner med 40 forskjellige flyselskaper

Pulkovo flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Pulkovo flyplass
Flyplass (IATA) kode LED
By Saint Petersburg
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Pulkovo flyplass
Breddegrad 59.802913
Lengdegrad 30.267839
Nettsted Pulkovoairport.ru
Vis på kart Google maps
Pulkovo flyplass
Pulkovo flyplass
Pulkovo flyplass
Pulkovo flyplass
Pulkovo flyplass
Pulkovo flyplass

Pulkovo flyplass

Pulkovo flyplassfasiliteter og tjenester

Pulkovo flyplass ligger i Saint Petersburg, Russland, og er et av landets viktigste transportknutepunkter, som forbinder millioner av passasjerer til ulike nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for alle passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Detaljhandel og shopping:

  Pulkovo lufthavn kan skilte med et mangfoldig utvalg av utsalgssteder, inkludert avgiftsfrie butikker som tilbyr et bredt utvalg av luksusvarer, kosmetikk, elektronikk, bøker og suvenirer.
 • Bespisning: Passasjerer kan velge mellom ulike restauranter, kafeer og gatekjøkkenkjeder som ligger over hele terminalen. Enten du er i humør for en rask matbit eller et rolig måltid, har Pulkovo flyplass alternativer for å tilfredsstille enhver trang.
 • Lounge: For reisende som ønsker ekstra komfort og privatliv, flyplassen tilbyr flere VIP-salonger utstyrt med fasiliteter som komfortable sitteplasser, forfriskninger, Wi-Fi og private arbeidsplasser.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Pulkovo flyplass er utstyrt med babygarderober og sykepleieområder for å imøtekomme passasjerer som reiser med spedbarn.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr tjenester til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Opplærte ansatte er tilgjengelige for å hjelpe med ombordstigning, tollprosedyrer og bagasjehåndtering.

Flyplasstjenester

 • Informasjonsskranker: Plassert over hele terminalen, gir informasjonsskranker assistanse til passasjerer angående flyreiser, flyplassfasiliteter, transporttjenester og generelle forespørsler.
 • Bank og valutaveksling: Flere banker og valutavekslingskontorer er tilgjengelig på Pulkovo flyplass, slik at passasjerer enkelt kan veksle valuta eller ta ut kontanter.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportmuligheter for å komme til sentrum, inkludert taxitjenester, bilutleie, og offentlig transport. Passasjerer kan velge den mest passende transportmåten avhengig av deres behov og preferanser.
 • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte eiendeler under reisen, har Pulkovo lufthavn en dedikert tapt og funnet-tjeneste for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette gjenstandene deres.
 • Medisinske fasiliteter: Pulkovo lufthavn har et medisinsk senter utstyrt for å håndtere mindre nødssituasjoner og gi medisinsk hjelp om nødvendig. Opplært medisinsk fagpersonell er tilgjengelig for å sikre passasjerenes velvære.

Samlet sett imøtekommer Pulkovo lufthavns omfattende fasiliteter og tjenester de ulike behovene til passasjerer, og forbedrer deres reiseopplevelse og gjør deres reise gjennom flyplassen så sømløs som mulig.


Pulkovo flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Pulkovo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LED kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Pulkovo flyplass için atanmıştır.

Pulkovo flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Pulkovo flyplass ile Juan Gualberto Gómez Airport (VRA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 13h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Pulkovo flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Pulkovo flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 40 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Aeroflot, Pobeda, Nordavia Regional Airlines, Ural Airlines, S7 Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Saint Petersburg şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Saint Petersburg şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Pulkovo flyplass (LED) tercih edilen seçenektir.

Saint Petersburg yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella