Spesialtilbud på flyvninger fra Providenciales internasjonale flyplass (PLS)

Utforsk 25 steder med 13 forskjellige transportører

Providenciales internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Providenciales internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode PLS
By Providenciales
Land Turks-and-Caicos-Islands (TC)
Fullstendig plassering Providenciales internasjonale flyplass
Breddegrad 21.773639
Lengdegrad -72.265189
Nettsted Provoairport.com
Vis på kart Google maps

Providenciales internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Providenciales internasjonale lufthavn, som ligger i de vakre Turks- og Caicosøyene, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og en hyggelig reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning med et romslig og komfortabelt interiør for reisende.
 • Detaljhandel og bespisning: Passasjerer kan nyte en rekke butikker, avgiftsfrie utsalgssteder og spisesteder på flyplassen, som tilbyr en sjanse til å unne seg litt shopping eller ta en matbit før eller etter flyreisen.
 • Lounge: For de som søker et mer eksklusivt og avslappet miljø, gir flyplassen tilgang til flere VIP-salonger som tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og Wi-Fi-tilgang.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig parkeringsfasiliteter for både kortsiktige og langsiktige parkeringsbehov, noe som sikrer bekvemmelighet for passasjerer som velger å kjøre til flyplassen.
 • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil fra ulike bilutleiefirmaer tilgjengelig på flyplass, noe som gjør det praktisk å utforske den vakre øya ved ankomst.

Tjenester

 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer ved å hente tapte gjenstander.
 • Informasjonsskranke: En bemannet informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe med spørsmål eller bekymringer passasjerer måtte ha.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilgang tilbys i hele terminalområdet, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingstjenester er praktisk plassert på flyplassen for å imøtekomme passasjerenes bankbehov.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og fagfolk i beredskap for å gi øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis nødvendig.
 • Spesiell assistanse: Passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov får nødvendig støtte for å sikre en komfortabel og trygg reise.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber Providenciales International Airport etter å gjøre enhver reisendes opplevelse hyggelig og problemfri. Enten du ankommer eller drar, tilbyr flyplassen de nødvendige fasiliteter for å sikre en hyggelig reise.


Sıkça Sorulan Sorular

Providenciales internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PLS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Providenciales internasjonale flyplass için atanmıştır.

Providenciales internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Providenciales internasjonale flyplass ile Cibao International Airport (STI) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 23h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Providenciales internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 13 taşıyıcı, Providenciales internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında interCaribbean Airways, Caicos Express Airways, American Airlines, Delta Air Lines, United Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Providenciales şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Providenciales şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Providenciales internasjonale flyplass (PLS) tercih edilen seçenektir.

Providenciales yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella