Direktefly fra Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass (MED)

Reis til 26 steder med 29

Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass
Flyplass (IATA) kode MED
By Medina
Land Saudi-Arabia (SA)
Fullstendig plassering Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass
Breddegrad 24.553872
Lengdegrad 39.715018
Nettsted Madinahairport.com
Vis på kart Google maps
Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass
Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass
Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass
Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass
Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass
Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass

Prins Mohammad Bin Abdulaziz Airport Fasiliteter og tjenester

Prins Mohammad Bin Abdulaziz Airport, også kjent som Medina Airport, ligger i den hellige byen Medina, Saudi-Arabia. Det er en av de travleste flyplassene i landet, og tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer.

Fasiliteter:

 • Sjekk Innsjekkingsskranker: Flyplassen har en rekke innsjekkingsskranker for å sikre en jevn og effektiv innsjekkingsprosess for passasjerer.
 • Bagasjeutlevering: Romslige bagasjeutleveringsområder er tilgjengelig for å hente eiendelene dine ved ankomst. Flyplassen opprettholder et høyt nivå av sikkerhet og effektivitet i håndtering av bagasje.
 • Duty-Free Shopping: Nyt en herlig shoppingopplevelse i taxfree-butikkene som ligger innenfor flyplassen. Fra luksusmerker til lokale suvenirer, du kan finne et bredt spekter av produkter som passer dine preferanser.
 • Restauranter og kafeer: Det er ulike spisesteder på flyplassen, som tilbyr et utvalg av internasjonale retter og lokale herligheter. Ta en rask matbit eller nyt et rolig måltid før eller etter flyturen.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr komfortable salonger for passasjerer som søker et rolig sted vekk fra de travle folkemengdene. Slapp av, ta igjen på jobb eller nyt gratis forfriskninger mens du venter på flyet ditt.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelige på hele flyplassen for å hjelpe passasjerer med deres økonomiske behov.
 • Bønneområder: Siden Medina er en hellig by, er bønneområder lett tilgjengelige for muslimske passasjerer for å holde bønn i en rolig atmosfære.

Tjenester:

 • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil fra anerkjente bilutleiefirmaer som opererer på flyplassen. Denne tjenesten gir bekvemmelighet og fleksibilitet for å utforske Medina og dens omgivelser.
 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalen for å frakte passasjerer til de ønskede destinasjonene.
 • WiFi: Gratis WiFi-tjeneste tilbys på hele flyplassen, og holder passasjerer koblet til sine kjære eller lar dem jobbe mens de er på flyplassen.
 • Medisinsk Fasiliteter: I nødstilfeller er flyplassen utstyrt med medisinske fasiliteter og personale for å gi nødvendig medisinsk assistanse til passasjerer.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å tilby assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Rullestoltjenester og dedikert personale er tilgjengelig for å sikre en komfortabel reise.
 • Tapt og funnet: Skulle du miste eller miste en gjenstand under besøket, er flyplassens tapt og funnet-avdeling der for å hjelpe deg med å hente den.
 • Informasjonsskranker: Informasjonsskranker som kan nås er strategisk plassert på flyplassen for å gi veiledning og assistanse til passasjerer.

Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass er dedikert til å tilby en hyggelig reiseopplevelse for sine passasjerer ved å tilby et mangfoldig utvalg av fasiliteter og tjenester. Med sine velholdte fasiliteter og effektive operasjoner, streber flyplassen etter å sikre at reisende får en komfortabel og hyggelig reise.


Sıkça Sorulan Sorular

Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

MED kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 9h 35m süren ve Boeing 777-300 ile gerçekleştirilen Soekarno-Hatta International Airport (CGK) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 29 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Saudia, Flynas, Flyadeal, EgyptAir, Jazeera Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Medina şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Medina şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Prins Mohammad Bin Abdulaziz flyplass (MED) tercih edilen seçenektir.

Medina çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Medina civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella